FOTO – Liberalii sibieni în mijlocul copiilor în parcul Sub Arini pe 1 iunie

Organizaţia de Tineret PNL Sibiu, împreună cu preşedintele Raluca Turcan şi colegii liberali au oferit o zi creativă, plină de surprize şi bucurie copiilor care au venit azi de 1 Iunie, în parcul Sub Arini.

“Cea de a III -a ediție „Petul Buclucaș” şi-a deschis larg porțile pentru cei mici. Susținând în continuare conceptul de protejare a naturii prin procesul de reciclare a peturilor (plastic, hartie, carton), am pus la dispoziția copiilor cu vârste cuprinse între 3 și 12 ani o serie de ateliere educative, de Art&Craft, de îndemânare și imaginație. Personajele SpongeBob, Minioni, Simpsons Family, Ștrumpfii și SuperPet au fost nelipsite de pe planșele de colorat, iar o prințesă a fost alături de copii pe tot parcursul evenimentului. Clubul Terrasportika Sibiu, ne-a sprijinit cu amenajarea unui spațiu special creat pentru derularea diferitelor activități sportive: trasul cu arcul, trasul frânghiei, badmiton, precum și cu o serie de demonstrații sportive: tehnică de baston și TAE BO” a declarat preşedintele TNL Sibiu, Gheorghe Sterp. De asemenea, preşedintele PNL Raluca Turcan le-a transmis celor mici să îşi urmeze visele şi să le ceară oamenilor mari să îi ajute să fie mai buni decât ei.FOTO – Liberalii sibieni în mijlocul copiilor în parcul Sub Arini pe 1 iunie
“Astăzi este ziua voastră. Este ziua în care ne învățați și pe noi, cei mai mari, cum să visăm la un viitor mai bun. Noi avem ce învăța de la voi: curajulși curiozitatea de a cunoaște, optimismul și încrederea în propriile forțe, iubirea pentru tot ce este frumos și diferit. Pentru voi trebuie să construim o lume a normalității, în care să aveți șanse egale la educație, cultură și sănătate. Fiecare dintre voi are un drum unic și frumos în viață: veți fi medici, profesori, aviatori, părinți excepționali sau chiar lideri care vor schimba întreaga lume.
Credeți în voi! Urmați-vă visele și cereți celor mai mari să vă ajute să fiți mai buni decât ei! România are nevoie de tineri educați. România de azi poate fi mai bună mâine, doar prin investiția în noua generație! La mulți ani!”, a declarat Raluca Turcan. Micuţii au participat la atelierele de creație, au învățat despre importanța protejării mediului înconjurător și a reciclării, iar la final aceștia au primit dulciuri, rechizite şi diplome.

Ultima oră

Comentariul meu