bal caritabil de rusalii pentru tânăra din sibiu care are nevoie de 100.000 de euro ca să meargă din nou

În urma articolelor publicate de Ora de Sibiu, cazul Roxanei Lupulețu, a devenit cunoscut în rândul sibienilor. Câțiva oameni, au pus mână de la mână și au donat bani pentru ca fata să poată să meargă din nou. Tânăra are nevoie de suma de 100.000 de euro pentru operația care o va ajuta să-și îndeplinească visul. O formație din Sibiu, organizează de Rusalii, în comuna Racovița un bal caritabil pentru sibiancă.

Formația Transilvania din Sibiu, organizează în data de 3 iunie, un bal destinat strângerii de fonduri pentru cazul Roxanei Lupulețu, fata care are nevoie de ajutor să meargă din nou. Toate încasările din seara de sâmbătă, vor fi donate în contul tinerei sibience. Balul va începe la orele 22:00, la căminul cultural din Racovița. Balul este organizat de către formația Transilvania cu ajutorul primăriei comunei Racovița, care a pus la dispoziție, gratuit, locația.

bal caritabil de rusalii pentru tânăra din sibiu care are nevoie de 100.000 de euro ca să meargă din nou

Detalii despre cum a scăpat basma curată șoferul vinovat de producerea accidentului în care Roxana și-a rupt coloana aici.

Unul dintre cei care organizează balul pentru Roxana, spune că este foarte impresionat de cazul fetei și face tot ce poate ca această să strângă suma de bani de care are nevoie. „ Bineînțeles că este un caz, care nu trece neobservat să zic așa, te mișcă și te îndeamnă să donezi. E greu pentru o fată care are toată viața înainte, să trăiască într-un scaun cu rotile. Noi vrem să o ajutăm, e un caz care cred că ne impresionează pe fiecare dintre noi și sperăm ca acest lucru să îi determine și pe cei care vor veni să petreacă alături de noi la bal, să doneze pentru Roxana, ca să poată merge din nou”, relatează Neluțu Albu, organistul formației Transilvania.

Citește și: Drama sibiencei țintuită în scaunul cu rotile – Roxana Lupulețu are nevoie urgentă de ajutor ca să meargă din nou

 

Ultima oră

Comentariul meu