studiu de trafic pentru calea dumbrăvii. primăria nu mai vrea sens unic

Municipalitatea sibiană cheltuie 50.000 de lei pe un studiu de trafic legat de Calea Dumbrăvii în urma căruia să se stabilească noile valori de trafic și modul de desfășurare a traficului rutier pe viitor.

Primăria Sibiu a demarat o procedură de achizții publice prin care vrea să vadă dacă nu cumva este mai bine ca traficul pe Calea Dumbrăvii să revină cum era în urmă cu câțiva ani și să se renunțe astfel la actuala variantă cu sens unic dinspre Rășinari către Bulevardul Mihai Viteazu.
’’Scopul acestui studiu de trafic este de a determina soluția optimă de organizare a traficului pe strada Calea Dumbrăvii, pe un singur sens sau sens dublu de circulație între intersecția cu strada Mihai Viteazu și intersecția cu strada Siretului. De asemenea soluția optimă generată de organizarea traficului pe Calea Dumbrăvii pentru străzile paralele Octavian Goga – Bahluiului și respectiv Calea Cisnădiei – Siretului’’, se arată în caietul de sarcini al procedurii de achiziții.
Termenul de finalizare al studiului de trafic este de 45 de zile de la semnarea contractului pentru care municipalitatea a pus la bătaie 50.000 de lei.

Ultima oră

Participă la discuție

2 Commentarii

  1. SI UITE ASA NE BATEM JOS DE BANII CONTRIBUABILILOR! CINE IA BANII ASTIA? CE DRACU DE STUDIU LE MAI TREBUIE? MAI FACE CINEVA DE-O CIORBA!

  2. probabil studiul e unul platit din bani publici pentru ca nu cred ca o sa vad vreun functionar din primarie sa stea in drum sa numere masinile. la ce mai e nevoie de studiu pentru ca o situatie sa reintre in normal? doar ca sa f..m niste bani?