joi incepe festivalul familiei, evenimentul premierelor in sibiu. au și concurs de kendama

Primul concurs de kendama organizat la Sibiu in data de 3 iunie, Irina Rimes isi va canta in premiera in Sibiu “Viselelele” iar pentru prima data in istoria unui concurs de talente finalistii de la “Vocea Romaniei Junior” vor sustine un concert folosind denumirea concursului.

Acestea sunt doar cateva dintre lucrurile minunate care se vor intampla in acest weekend in Parcul Sub Arini la Festivalul Familiei.
Evenimentul se afla la a doua editie si isi propune sa mute agitatia din cotidian intr-un cadru linistit in care intreaga familie sa participe la activitati si concursuri, sa lase pentru cateva ore deoparte tehnologia si sa se bucure de clipe linistite in aer liber.
Pentru ca 1 iunie este ziua copilului si pentru ca acest eveniment este pentru familie am pregatit un traseu cu activitati la finalul carora o familie va avea sansa sa castige un mobilier complet, personalizat, pentru camera copilului pus la dispozitie de catre Mobebe.
Pe parcursul traseului participantii se vor putea bucura de peste 15 zone de activitati din cele mai diverse de la pictura si desen la , olarit, “prajiturit”, jocuri interactive si de creatie si competitii sportive.
Pentru a completa programul artistic sustinut de Rita, Irina Rimes si finalistii de la Vocea Romaniei Junior, Mihai Constantinescu va veni sa isi cante “lumea minunata” duminica 4 iunie.
Festivalul Familiei care va avea loc in Parcul Sub Arini in perioada 1-4 iunie este evenimentul intregii tale familii. Eveniment cofinantat de primaria Municipiului Sibiu prin Consiliul Local Sibiu.

Ultima oră

Comentariul meu