campanie antifumat inițiată de spitalul polisano sibiu

Înfiecare an, pe 31 mai, se sărbătorește Ziua Mondială Antifumat, la inițiativa Organizației Mondiale a Sănătății (OMS).

OMS privește consumul de țigări ca pe o epidemie, deoarece provoacă anual moartea a 5,4 milioane de oameni și este cea mai importantă cauză de deces ce poate fi prevenită.De aceea, OMS a hotărât în 1987 că trebuie să existe anual o zi în care la nivelul tuturor statelor lumii să fie atrasă atenția asupra pericolelor la care se expun fumătorii și asupra importanței punerii bazelor unor politici care săducă la reducerea consumului de țigări.

Personalul medical al Clinicii Polisano aderă cu toată convingerea la Ziua Mondială Antifumat prin promovarea unui pachet promoțional care cuprinde măsurare a unor parametri biologici și funcționali esențiali în depistarea precoce a anumitor afecțiuni pulmonare sau cardiacece pot fi cauzate de fumat.Pachetul promoțional învaloare de 275 lei (cu un discount de 25% față de prețul investigațiilor individuale) cuprinde: o hemoleucogramă completă, o radiografie pulmonară în două planuri, spirometrie, consult pneumologic și un consult cardiologic, inclusiv EKG cu interpretare. Propunem pacienților și un pachet Family (două persoane) în valoarede 500 de lei, iar alte investigații necesare (la recomandarea medicului) vor beneficia de o reducere de 10%.

Perioada de desfășurare a campaniei este 31 mai – 30 iunie 2017, toate investigații le având locla Clinica Polisano din str. Constituției, nr. 24, Sibiu, pe bază de programare la tel. 021 93 83.

O radiografie digitală pulmonară efectuată la Clinica Polisano printehnica digitală cu expunere minimală reprezintă o doză minimă de iradiere, de 25 de ori mai mică decât expunerea la fumat timp de un an de zile.

Deci ce alegeți? Sa fumați încontinuare, expunându-vă la radiații prin fumat sau să faceți o radio grafie digitală pulmonară al cărei rezultat este eliberat pe loc în Clinica Polisano? În plus, veți beneficia de consulturi oferite de medicii noștri specialiști în pneumologie și cardiologie, care, prin recomandările oferite, vă vor ajuta să aveți o viață mai sănătoasă.

Ultima oră

Comentariul meu