Primăria Sibiu a contractat lucrările de modernizare a străzii Aleea Frații Buzești din cartierul Hipodrom în urma unei proceduri de achiziție în cadrul căreia au fost depuse trei oferte.

Contractul încheiat prevede reparații capitale ale carosabilului și trotuarelor, dar și modernizarea iluminatului public și amenajarea infrastructurii subterane pentru coborârea cablurilor suspendate. Precizăm că pe această stradă au fost modernizate deja rețelele de apă, canalizare și gaz. Contractul încheiat cu Asocierea SC Comtram / Electric Serv SRL are o valoare de 1,1 milioane lei. Ordinul de începere a lucrărilor va fi emis cu data de 31 mai, constructorul având un termen de 4 luni să finalizeze lucrările.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. asa de moderna va fi strada aia incat va avea tot iluminat cu lampi cu vapori de sodiu. bani aruncati. si in marpod vor aia sa puna iluminat cu led, numai in sb din cauza unor specimene care ale caror creiere functioneaza pe lampi nu se realizeaza acest lucru. degeaba avem viceprimar tanar, degeaba avem administrator public o doamna tanara, se vede ca tot dinozaurii conduc primaria sibiu.