fetiță lovită de o mașină la rășinari. șoferul a fugit de la locul accidentului și nu avea permis
foto: arhivă

Un tânăr de 26 de ani din Sibiu este cercetat sub control judiciar după ce a accidentat o minoră în vârstă de 8 ani la Rășinari. Imediat după accident șoferul a fugit de la fața locului pentru că avea permisul anulat.

În data de 27 mai, în jurul orei 20.00, polițiștii rutieri au fost sesizați cu privire la producerea în comuna Rășinari a unui accident rutier, conducătorul auto părăsind imediat locul accidentului. Polițiștii rutieri, în urma cercetărilor efectuate, au stabilit următoarele: o minoră în vârstă de 8 ani, domiciliată în Rășinari, s-a angajat în traversarea străzii prin loc nepermis și fără să se asigure, moment în care este surprinsă și accidentată de un autoturism al cărui șofer părăsește locul accidentului. Minora a fost rănită ușor în urma accidentului rutier.
În urma activităților desfășurate de polițiști s-a reușit identificarea conducătorului auto implicat în accident, respectiv un sibian în vârstă de 26 de ani.

Avea permisul suspendat
În continuarea cercetărilor efectuate s-a constatat că bărbatul avea exercitarea dreptului de a conduce anulată iar autoturismul i-a fost încredințat spre conducere de către o persoană din Rășinari care avea cunoștință despre acest lucru.
’’Cercetările sunt efectuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliție, conducerea unui vehicul având permisul de conducere anulat, iar față de persoana care i-a dat mașina pentru a o conduce se efectuează cercetări pentru săvârșirea infracțiunii de încredințarea unui vehicul către o persoana care are permisul de conducere anulat’’, se arată într-un comunicat al IPJ Sibiu. Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore de către polițiștii rutieri și prezentat ieri, 28 mai, Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu cu propunere de arestare preventivă, fiind dispusă împotriva sa măsura controlului judiciar pe o perioadă de 60 de zile. Foto: arhivă

Ultima oră

Comentariul meu