se deschide ștrandul din veștem. copiii vor avea gratuitate

Unul dintre cele mai frumoase ștranduri din zona Sibiului, Vestala din Veștem, se va deschide în perioada următoare pentru cei de sunt dornici de o bălăceală. Primăria Șelimbăr pregătește o surpriză pentru toții copiii cu vârsta până în 14 ani.

Ștrand Vestala în Veștem se va deschide în următoarea perioadă, iar intrarea va fi gratis pentru copiii cu vârsta sub 14 ani. ’’Noi ne dorim să îl deschidem pe 1 iunie, chiar de Ziua Copiului. Locația este pregătită, dar mai sunt câteva lucruri tehnice de pus la punct. Dacă nu reușit să îl deschidem pe 1 iunie, atunci cel mai probabil în următorul cel de al II-lea weekend al lunii, locația va fi funcțională’’, spune primarul comunei, Marius Grecu.se deschide ștrandul din veștem. copiii vor avea gratuitate
Ștrandul se află la 7,5 km de Sibiu, în Veștem. Anii trecuți ștrandul a fost mai mereu plin și toți s-au putut bucura de o baie pe cinste. Prețul biletelor va fi de 5 lei pentru toată lumea, iar copiii cu vârsta până în 14 ani, vor beneficia de gratuitate conform unei decizii aprobată de Consiliu Local Șelimbăr.

Ultima oră

Comentariul meu