video foto – peste 12.000 de participanți la ziua copilului de la shopping city. gașca zurli, show total

Zi superbă pentru copiii ce au participat la sărbătorirea Zilei Copiului în avans, la Shopping City. Peste 12.000 de părinți și copiii au participat la sărbătoarea dedicată special celor mici. Gașca Zurli a făcut spectacol total la evenimentul cofinanțat de Consiliul Local Șelimbăr prin primăria Șelimbăr.

După ce sâmbătă vremea a fost capricioasă, duminică soarele a strălucit cu putere peste zona Sibiului, prilej numai bun de a ieși la o plimbare. Copiii au fost probabil cei mai nerăbdători să ajungă la Shopping City Sibiu, acolo unde a avut loc o adevărată sărbătoare dedicată celor mici. Ziua Copilului s-a sărbătorit în avans, iar ziua a debutat cu concursuri distractive și zone sportive pentru copii și părinți, disponibile în intervalul orar 10.00-19.00. video foto – peste 12.000 de participanți la ziua copilului de la shopping city. gașca zurli, show totalCopiii au avut parte de o serie de activități, iar atelierele ce creație, zonele de tir cu arcul, fotbal și nu numai, au adus foarte multă distracție și voie bună celor care s-au înscris și au participat la ele. video foto – peste 12.000 de participanți la ziua copilului de la shopping city. gașca zurli, show totalTeatrul Gong a pus în scenă teatrul de păpuși „Sarea în bucate”, spectacolul fiind savurat de copiii care la ora 14.00 au fost în zona scenei. Numărul celor prezenți în locația din parcarea de la Mall a crescut vertiginos după amiază, odată cu apropierea începerii celui mai așteptat moment al zilei, show-ul celor de la Gașca Zurli. video foto – peste 12.000 de participanți la ziua copilului de la shopping city. gașca zurli, show totalÎnainte de începerea spectacolului, primarul comunei Șelimbăr, Marius Grecu, și viceprimarul Iulia Crăciun, au adresat câteva cuvinte celor prezenți la primul eveniment organizat vreodată în localitate, prin Agenda Culturală. video foto – peste 12.000 de participanți la ziua copilului de la shopping city. gașca zurli, show totalImediat după a urcat pe scenă Gașca Zurli, spre bucuria copiilor care au fredonat aproape toate melodiile alături de personajele lor favorite. A fost cu siguranță o zi de ținut minte de cei mici și cei mari deopotrivă, peste 15.000 de părinți, bunici și copii, fiind prezenți la sărbătoarea de la Shopping City Sibiu.video foto – peste 12.000 de participanți la ziua copilului de la shopping city. gașca zurli, show total
Evenimentul de duminică, 28 mai, a fost cofinanțat de Consiliul Local Șelimbăr prin Primăria Comunei Șelimbăr, și a fost organizat de Agenția Grey Projects și Asociația Sibiul de Odinioară.

Urmăriți mai sus înregistrarea show-ului cu Gașca Zurli, transmis în direct de Ora de Sibiu.

Ultima oră

Comentariul meu