update video - accident la telecabina de la bâlea cascadă. un copil de patru ani și cinci adulți, răniți

Incident duminică după amiază la telecabina ce face legătura între Bâlea Cascadă și Bâlea Lac. Aceasta s-a defectat la sosirea în punctul Bâlea Cascadă și s-a izbit mai tare de stația de sosire.

UPDATE 2 – Șase răniți în total
Președinta Consiliului Județean Sibiu a explicat duminică faptul că la accidentul de telecabină de la Bâlea, au fost rănite persoane în ambele telecabine. Pentru preluarea celor de la Bâlea Lac s-a solicitat elicopterul SMURD. Vorbim de șase persoane rănite în total. Vezi DETALII AICI.

UPDATE – Un copil de patru ani printre răniți
Printre cei patru răniți se află și un copil în vârstă de patru ani. Acesta are o fractură de piramidă nazală. Un bărbat are o fractură la un picior, iar două femei acuză dureri la picioare și coloană.

ȘTIREA INIȚIALĂ
O ambulanță de la SMURD și salvamontiștii de la Salvamont Sibiu intervin de urgență pentru o solicitare în zona Bâlea Cascadă. Telecabina s-a defectat la coborârea de la Bâlea Lac, iar cel puțin patru persoane au nevoie de îngrijiri medicale. Se pare că telecabina s-a izbit la sosirea în punctul de la Bâlea Cascadă. În telecabină erau 15 persoane. Foto: arhivă

Ultima oră

Comentariul meu