ziua copilului se sărbătorește duminică la shopping city. super evenimente și concert gașca zurli

Pe 28 mai, la Shopping City Sibiu – Șelimbăr, între orele 10:00 – 19:00, se sărbătorește Ziua Copilului prin sport, activități creative, concursuri și un show vesel Gașca Zurli.

Duminică, 28 mai, copiii vor fi în centrul atenției la Shopping City Sibiu, unde vor avea loc, începând cu 10:00, diferite activități pentru cei mici și pentru întreaga familie și un spectacol vesel susținut de Gașca Zurli, iar accesul este liber la toate evenimentele. Pentru cei care preferă activitățile sportive, în zona Fun, amenajată în parcarea Shopping City Sibiu, în zona KFC, vor avea loc concursuri de ștafetă, probe de îndemânare și coordonare, cum ar fi aruncarea baloanelor cu apă la țintă, jocuri de twister și va fi amenajat un ring de dans pentru micuții dansatori.
Tot în zona activităților sportive, copiii vor putea descoperi jocurile de altădată și vor putea simți copilăria părinților, jucând șotron, țările sau rațele și vânătorii.
Cele mai mari surprize pregătite de Shopping City Sibiu cu ocazia Zilei Copilului, vor avea loc pe scena mare, amplasată tot în zona KFC din parcarea centrului comercial, de la 14:00 și 17:00. La ora 17:00 va începe cel mai așteptat moment al zilei: show-ul vesel marca Gașca Zurli, cea mai mare companie de animație pentru copii, din România, care îi va surprinde cu magia spectacolului pe cei mici prezenți la Shopping City Sibiu.ziua copilului se sărbătorește duminică la shopping city. super evenimente și concert gașca zurli
Teatrul Gong va pune în scenă teatrul de păpuși „Sarea în bucate” de la Teatrul Gong, care se adresează atât celor mici,cât și adulților, are o durată de 50 de minute și este recomandat copiilor cu vârsta peste 3 ani.
La Shopping City Sibiu, copiii creativi sunt așteptați în zona Atelier de Creație, unde, lucrând împreună, vor face cel mai lung desen pe asfalt și vor lucra origami. Ei își vor putea testa abilitățile creative folosind materiale neconvenționale, cum ar fi semințe, din care vor realiza tablouri, sau pastă Fimo, cu care vor desena.
Distracția de duminică, 28 mai, de la Shopping City Sibiu, nu se limitează la competiții sportive și ateliere creative. Va fi organizată o zonă recreațională, care va găzdui jocuri de popice, badminton, tir cu arcul, baschet, tenis de masă și ture cu biciclete MTB.
Evenimentul de duminică, 28 mai, este cofinanțat de Consiliul Local Șelimbăr prin Primăria Comunei Șelimbăr, și este organizat de Agenția Grey Projects și Asociația Sibiul de Odinioară.

Partenerul principal al campaniei este Carrefour, iar evenimentele sportive și creative sunt organizate alături de Serious Fun.

Ultima oră

Comentariul meu