video – dan fleșeriu a anunțat ce își dorește dacă rămâne la csu sibiu. live la ’’interviuri pe față’’

Antrenorul care a readus Sibiul în careul de ași al campionatului după o pauză de opt ani, vine la ’’Interviuri pe Față’’, vineri de la 10.15 în direct pe Ora de Sibiu și pe pagina noastră de Facebook.

Tehnicianul care este un produs sută la sută ’’Made în Sibiu’’ a redus spritul bucuriei atât în sânul echipei cât mai ales în mijlocul suporterilor baschetului sibian. Dan Fleșeriu a reușit în acest sezon încheiat miercuri, o performanță excelentă pentru CSU. După opt ani de secetă de performanțe, Sibiul a ajuns în semifinale și a jucat finala mică a campionatului. Oradea ne-a privat în ultima secundă de medaliile de bronz, dar chiar și așa nu a putut să umbrească o evoluție frumoasă a CSU-ului într-un sezon cu multe victorii frumoase.
Antrenorul Sibiului nu a avut puterea să se bucure pentru o performanță frumoasă per ansamblu la finele jocului cu Oradea. Știa că a fost la o secundă de o medalie ce ar fi fost pe deplin meritată.

Tehnicianul sibian va fi în direct vineri dimineață la ’’Interviuri pe Față’’ pe Ora de Sibiu și pe pagina noastră de Facebook, de la ora 10.15. Interviul va fi făcut în Sala Transilvania, locul unde CSU ne-a adus foarte multe bucurii în sezonul 2016 – 2017.

Ultima oră

Comentariul meu