super weekend la sibiu - evenimente de top la shopping city și în oraș sâmbătă și duminică

Și în acest weekend, avem o gamă variară de distracție atât pentru adulți cât și pentru copii. Puteți petrece în club, la film, la teatru sau aveți alternativa de a merge la expoziții inedite. Nici cei mici nu vor fi neglijați, se vor putea distra, urmărind piese dedicate lor, la Teatrul Gong Sibiu.

Super petreceri în Cotton Pub 

Dj XTZ, DJ Andu și MC Ionu sunt pregătiți să ofere încă o seară memorabilă la platane ”Man, i love Fridays” fiind deja o rețetă de succes care atrage weekend de weekend sute de sibieni și turiști în locația de pe Rațiu. Cei mai mari artiști tatuatori din lume vin la Sibiu weekendul acesta la Transilvania Tattoo Expo iar seara puteți petrece alături de ei la un After Party incendiar marca Ursus Cotton Pub. super weekend la sibiu - evenimente de top la shopping city și în oraș sâmbătă și duminicăDistracția continuă aici și sâmbătă seară, așa că aveți motive să vă rezervați din timp o masă în pub, la telefon 0752.268.866. Cine sunt tatuatorii care vor petrece în Cotton, aflați aici.

Concert Gașca Zurli și mega surprize pentru copii pe 28 mai la Shopping City Sibiu

Ziua Copilului se sărbătorește în avans în acest an în cel mai mare centru comercial din zona Sibiului.

super weekend la sibiu - evenimente de top la shopping city și în oraș sâmbătă și duminică

Duminică 28 mai, de la 10.00 dimineața la Shopping City Sibiu va fi ziua în care copiii vor fi răsfățați cu super surprize, premii și un mega show marca Gașca Zurli. Detalii AICI.

Maratonul internațional Sibiu 2017 – Peste 3.200 de competitori aleargă sâmbătă în competiție

super weekend la sibiu - evenimente de top la shopping city și în oraș sâmbătă și duminică

Sibiul este sâmbătă pe lângă capitala mondială a karatelor datorită competiției ce are loc la Sala Transilvania, și capitala maratoniștilor din țară și de peste hotare. Mii de alergători participă la Maratonul Internațional. Mai multe detalii AICI.

Campionatul Mondial de Karate din weekend de la Sala Transilvania

super weekend la sibiu - evenimente de top la shopping city și în oraș sâmbătă și duminică

Sibiul va fi reprezentat la Campionatul Mondial de Karate Kyoukushin de șapte sportivi, la categoriile de adulți și cadeți. Aceștia sunt legitimați la trei cluburi sportive din Sibiu și vor lupta la sfârșitul săptămânii, la Sala Transilvania, alături de alte câteva sute de participanți din 40 de țări. Detalii AICI.

Cel mai înfricoșător om din lume este în acest weekend la Transilvania Tattoo la Sibiu

Omul care și-a modificat corpul, și-a tăiat urechile și nasul, va fi prezent în aceste zile la convenția internațională de tatuaje, Transilvania Tattoo Expo de la Sibiu, alături de  50 de artiști internaționali. Detalii AICI.

Târgul comunităţilor rurale se ține în weekend în Muzeul în Aer Liber

super weekend la sibiu - evenimente de top la shopping city și în oraș sâmbătă și duminică

“De la lapte la jintiţă” este denumirea evenimentului care va avea loc în acest sfârșit de săptămână la Târgul de țară din Muzeul în aer liber din Dumbrava Sibiului. Mai multe detalii AICI.

Filme faine la Cinema Arta. Rulează Pirații din Caraibe

super weekend la sibiu - evenimente de top la shopping city și în oraș sâmbătă și duminică

Din 26 mai 2017 până în 1 iunie 2017, Cinema Arta Sibiu îți propune filme noi. Printre acestea se numără și unul dintre cele mai vizionate filme, Pirații din Caraibe. Detalii despre program AICI.

Relaxare la o piscină sau un ștrand din Sibiu

Dacă vremea este de partea noastră, iar soarele timid, își face apariția încet, încet sibienii se pot răcori deja, pe marginea unei piscine, bucurându-se de soarele care abia ce a început să „iasă prin oraş”. Iată câteva dintre cele mai populare piscine și ștranduri din județul Sibiu, unde putem să ne „bălăcim” și în acest an. DETALII AICI.

Piese noi în programul de la Teatrul Radu Stanca
Spectatorii se vor putea bucura în această lună și de două producții noi. Astfel, programul lunii mai debutează cu avanpremiera spectacolului „Rug”, în regia lui Armin Petras – duminică, 7 mai, de la ora 19:00, la TNRS. Programul complet AICI.

Noi reprezentații și ateliere la Teatrul Gong

Cei mici vor putea viziona vineri, de la orele 18:00 spectacolul ,,Muzicanții din Bremen”, după Frații Grimm,  sâmbătă ,,atelierul de creat povești” de la ora 10:00 și de la ora 12:00 la Teatrul Gong din Sibiu. Teatrul pentru Copii și Tineret „Gong” Sibiu prezintă sâmbătă, 27 mai, de la orele 11:00 și 18:00, și duminică, 28 mai, de la ora 11:00, ultimele trei reprezentații din acest an ale spectacolului „Fetița și Marea” în regia Monicăi Baldea. DETALII AICI.

Expoziții inedite
Sâmbătă și duminică puteți vizita: Expoziţia: Eroi, sfinți și oameni obișnuiți, de la ora 10:00 la Palatul Brukenthal, etj. II; Expoziție de excepție Muzeul de Artă Contemporană Sibiu (Str. Tribunei, Nr. 6), la ora 10:00, intitulată ” The gift”, Expoziţia: Secvențe din Transilvania secolului al XVIII-lea, de la ora 10:00 la Sala Multimedia, Casa Albastră; Expoziția „Lacrimile Cerului. Fecioarele înlăcrimate ale Transilvaniei” de la  ora 10:00, la grădinița numărul 15 din Sibiu; Expoziția „Zooming Franz Neuhauser”, care va avea loc zilnic, de la ora 10:00, la Palatul Brukenthal, Cabinetul de Stampe; Expoziția „Călătoria”, de la ora 10:00, sâmbătă și duminică la Casa Hermes; expoziția „Gușterița prin ochii paleontologului”, sâmbătă și duminică de la ora 10, la Muzeul de Istorie Naturală.

Ultima oră

Comentariul meu