video – csu pierde dramatic finala mică. fleșeriu: ’’probabil că va fi și ultimul meci..’’

CSU Sibiu a cedat în ultima secundă partida decisivă cu CSM Oradea pentru locul 3. Oaspeții au marcat la ultima fază, după ce Sibiul a avut atac decisiv cu 7 secunde înainte de finele partidei. S-a terminat 71-72 (24 – 14 15 – 21 17 – 18 15 – 19), iar la final Dan Fleșeriu a făcut o declarație ce ridică multe semne de întrebare.

Oradea ne-a stricat sărbătoarea câștigării unei medalii în campionat după o secetă de mulți ani. Campioana din sezonul trecut ne-a dat lovitura decisivă la ultima aruncare și și-a adjudecat locul trei în acest sezon.
CSU a început în trombă meciul și a condus și la 20 de puncte diferență, iar totul părea ca și rezolvat. A urmat apoi o cădere inexplicabilă în sfertul doi, iar bihorenii au revenit în meci chiar înainte de pauza mare. Sfertul trei s-a jucat ’’cap la cap’’. Sibiul a păstrat un avantaj firav înainte de ultimele 10 minute. Sfertul patru a fost de infarct. Cu 34 de secunde înainte de final, Sibiul conducea cu 71-70 și a avut posesie. Bogdan Popescu a ratat, iar orădenii au avut 7 secunde la dispoziție ca să marcheze. Au ratat în primă fază, dar Franklin a recuperat și cu 1,9 secunde înainte ca sirena să sune finalul meciului, a băgat mingea în coș. Arbitrii au ignorat faptul că americanul a făcut fault în atac și au validat coșul, iar Oradea și-a adjudecat astfel medaliile de bronz și a stricat o sărbătoare așteptată cu sufletul la gură de toți fanii baschetului sibian.

video – csu pierde dramatic finala mică. fleșeriu: ’’probabil că va fi și ultimul meci..’’
FOTO – CSU Sibiu / Facebook

CSU Sibiu:
Davis 14, Hardy 5, Paliciuc 9, Popescu 10, Lalovic 7, Mijajlovic 16, Cooper 10.

CSM Oradea:
Zeno 7, Barnette 14, Nicoară 2, Denison 10, Țibârnă 4, Pasalic 27, Franklin 8.

Pleacă Fleșeriu? Declarație ciudată după meci
Antrenorul Dan Fleșeriu și-a asumat la final înfrângerea suferită. Tehnicianul lui CSU a încheiat declarația de după meci cu o frază suprinzătoare. ’’Meciul l-am pierdut noi. Nu am fost în stare să marcăm și să atacăm la ultima fază. (..) E greșeala mea. Nu l-am băgat pe Cooper în teren înainte de ultima fază sperând să am mai mulți marcatori. (..) Asta este. Îmi asum și probabil că va fi și ultimul meci..’’, a spus la cald antrenorul Dan Fleșeriu.

Declarație Cristi Achim – CSM Oradea:

Urmărți mai jos imagini din meci
Sfertul 2

Sfertul 3

Sfertul 4

FOTO – CSU Sibiu / Facebook

Ultima oră

Comentariul meu