spitalul polisano sprijină proiectul “apă pentru sănătate – spitalul copiilor - luther” la maratonul internațional sibiu

Peste 90 de angajați ai Spitalului Polisano vor lua startul sâmbătă, 27 mai, la Maratonul Internațional Sibiu, în sprijinul proiectului “Apă pentru sănătate – Spitalul Copiilor – Luther” inițiat de Fundația Polisano.

În cortul instalat cu ajutorul partenerilor noștri de la Crucea Roșie, filiala Sibiu, alergătorii vor primi săruri de rehidratare, tablete de magneziu + B6 și Ginseng Royal Gelly din partea Polisano Pharmaceuticals, iar o echipă medicală a Clinicii Polisano le va măsura tensiunea și glicemia, împreună cu voluntari de la Crucea Roșie. De asemenea, Carrefour Sibiu va oferi apă și fructe proaspete participanților. La final, câștigătorii de la fiecare cursă vor primi câte un premiu din partea Polisano Pharmaceuticals.
Fundația Polisano a inițiat în anul 2017 proiectul “Apă pentru sănătate – Spitalul Copiilor – Luther”, prin care își propune achiziționarea și instalarea unui dispozitiv de sterilizare a apei la Spitalul de Pediatrie Sibiu (Luther), pentru reducerea riscurilor legate de propagarea maladiilor infecțioase care ar putea fi vehiculate prin apă. Reușita proiectului va contribui în mod direct la îmbunătățirea stării de sănătate a micilor pacienți, care sunt internați în spital cu patologii deja existente. Pentru a acoperi 90 % din bugetul necesar, proiectul a fost înscris și la Maratonul Internațional Sibiu 2017, care va avea loc în data de 27 mai. Printre susținătorii acestei inițiative se numără Clinica Polisano, Clubul Francez de Afaceri din Sibiu, Teatrul Gong, trupa Domino și Clubul Lions Bruckenthal. Mai multe detalii despre proiect puteți găsi consultând link-ul: http://maratonsibiu.ro/apa-pentru-sanatate-spitalul-copiilor-6916/.
Ne vedem cu toții sâmbătă dimineață în Piața Unirii, pentru a susține sănătatea copiilor noștri!

Ultima oră

Comentariul meu