mesajul președintei consiliului județean sibiu, daniela cîmpean, pentru alergătorii și susținătorii din cadrul maratonului internațional sibiu 2017

Tot ceea ce realizăm printr-un efort al comunităților reunite în jurul unor cauze este prețios. Valoarea de durată care se creează prin evenimente ca Maraton Internațional Sibiu este spiritul de implicare civică, ideea de a contribui cu ceea ce depinde de tine.

Am convingerea că spiritul de implicare este unicul capabil să schimbe tarele societății noastre. De aceea îi felicit pe toți alergătorii și susținătorii care s-au mobilizat în cadrul ediției 2017. Recunoștința noastră, a autorităților județene, merge și către organizatorii și voluntarii fără de care un astfel de eveniment ce generează sprijin pentru 21 de proiecte în județ, nu ar fi posibil. Pe lângă proiectele pe care noi, autoritățile, le finanțăm prin fonduri publice, finanțările private sunt esențiale pentru a mișca lucrurile din toate direcțiile.
Mă voi număra sâmbătă, 27 mai, printre alergători. Alerg la Maraton Sibiu 2017 pentru EDU TV – cauza Spitalului de Psihiatrie Gh. Preda, instituție din subordinea Consiliului Județean Sibiu. Și eu sunt mamă și vreau să ajut. În parteneriat cu Rotary Club, acest proiect și-a propus să ofere copiilor internați in Secția de Recuperare si Neurologie informare și educație pentru sănătate pe perioada spitalizării. Se va îmbunătăți calitatea mediului spitalicesc, iar acest lucru îl consider o prioritate pentru care e nevoie să contribuim și prin finanțări private, în completarea fondurilor publice.
Societatea noastră are nevoie să participăm cu toții pentru a schimba lucrurile în bine. Vă aștept să aducem cât mai mulți susținători și cât mai multe fonduri pentru toate cauzele bune pe care le-au propus oameni cu inițiativă.
Daniela Cîmpean – președintă Consiliul Județean Sibiu

YouTube video

Ultima oră

Comentariul meu