începe sezonul estival - în ce ștranduri și piscine ne răcorim vara aceasta la sibiu și în împrejurimi

E început de vară, iar soarele timid, își face apariția încet, încet. Sibienii se pot răcori deja, pe marginea unei piscine, bucurându-ne de soarele care abia ce a început să „iasă prin oraş”. Iată câteva dintre cele mai populare piscine și ștranduri din județul Sibiu, unde putem să ne „bălăcim” și în acest an.

Ocna Sibiului – șezlongurile sunt gratis
Veste bună pentru cei ce vor să meargă la plajă pe ”Litoralul Ardealului”. S-a deschis sezonul de „bălăceală” în lacurile de la Ocna Sibiului.
începe sezonul estival - în ce ștranduri și piscine ne răcorim vara aceasta la sibiu și în împrejurimiPână în data de 2 iunie, prețul biletului de intrare pentru adulți este de 10 lei, iar pentru cei care nu au împliniți 18 ani, vor intra gratuit. Șezlongurile vor fi gratis anul acesta. Ocna Sibiului cuprinde o paletă largă de locuri de cazare, piscine şi lacuri naturale. Mai multe detalii despre program și bilete AICI.

Ştrandul Aqua Fun
Anul acesta venim cu modernizari in incinta strandului si anume oferim spre deliciul sibienilor un topogan de dimeniuni mai mari pentru a bucura nu numai copiii si adolescentii pe topoganele deja existente in bazinul mare si in bazinul de copii , dar si adultii. Prin urmare preturile anul acesta se vor modifica , si anume 30 lei/adult/zi ; 20 lei/ copii ,studenti si pensionari , iar pana la 3 ani gratuitate. Sezlongul este inclus in pret.
De asemenea , pentru 1 iunie , Ziua Copilului , copiii si adolescentii au gratuitate pana la 14 ani” spun cei de la Aqua Fan. Ştrandul are patru bazine, un jacuzzi, un bazin pentru adulţi cu adâncime de 1,45-1,95 m, unul pentru copii şi un bazin cu bar.
începe sezonul estival - în ce ștranduri și piscine ne răcorim vara aceasta la sibiu și în împrejurimiSibienii se vor putea relaxa la Aqua Fun, de luni până duminică, între orele 9:00-20:00.

Piscina de la Pensiunea Mai
Într-un decor superb la poalele Munţilor Cindrel, se zărește din depărtare o „casă mare” unde poți petrece clipe de vis, alături de un peisaj de poveste.începe sezonul estival - în ce ștranduri și piscine ne răcorim vara aceasta la sibiu și în împrejurimi Pensiunea Mai, are și un „refugiu” pentru zilele caniculare ce ne așteaptă în această vară, în piscina care este deschisă deja de mai bine de o lună.

Aqua Club Elatis
Aqua Club Elatis este un complex turistic din Avrig, cu piscinӑ încӑlzitӑ, restaurant și camere de cazare. Tarife: 20 lei adulţi, 15 lei elevi și studenţi, (elevii și studenții vor beneficia de reduxere dacă la intrarea în ștrand vor prezenta carnetul elev/student) copii 0-7 ani gratuit. începe sezonul estival - în ce ștranduri și piscine ne răcorim vara aceasta la sibiu și în împrejurimiDe luni până vineri, șezlongul este gratuit iar baldachinul se poate închiria la prețul de 30 de lei. Sâmbăta și duminica, prețul închirierii unui șezlong este 10 lei, iar unui baldachin 50 de lei. Program: în fiecare zi de la 09:00-22:00.

Aria Aqua. Din toamnă se deschide Aqua Fan
O altă piscină acoperită, o putem găsi la Centrul Aria Sibiu. Piscina este funcţională pe tot parcursul anului şi temperatura apei este menţinută la 28-29 de grade. De asemenea, mai poţi profita şi de celelalte facilităţi:  4 săli de sport, SPA ( biosaună, saună finlandeză, saloane de masaj, salină, jacuzzi, dușuri emoționale, duș șoc, fântână de gheață, kneipp, baie de aburi), precum și de un bar la care te poți relaxa după o zi de activităţi.
începe sezonul estival - în ce ștranduri și piscine ne răcorim vara aceasta la sibiu și în împrejurimiDin toamnă, la Aria, vom avea noutăți și anume, Aqua Fun, va deschide un nou bazin pentru distracție. Va fi mult mai complex decât celelalte și va avea mult mai multe facilități, atât pentru adulți, cât și pentru copii. Clienții se vor putea relaxa în jacuzzi, în paturi cu jeturi, în vulcani din apă, iar copii se vor putea bucura în vârtejuri, căderi de apă, în cascade  sau se vor putea juca cu lebede ce vor stropi cu apă. Vom reveni cu mai multe detalii.

Baia Popularӑ Neptun
La cel mai vechi SPA din Sibiu, vă puteți relaxa de marţi până sâmbăta, între orele 07:00-20:00, cu doar  4,5 lei/h pentru copii/elevi/studenţi/pensionari, iar abonamentul lunar este de 57 de lei. La adulţi accesul este de 8 lei/h, în timp ce  abonamentul ajunge la 113 lei/lună. Baia Populară (Volksbad) a fost cunoscută sibienilor sub mai multe denumiri de-a lungul a peste un secol de activitate, dar indiferent de numele său aceasta a fost mereu sinonimă cu sănătatea, relaxarea şi confortul fizic.
începe sezonul estival - în ce ștranduri și piscine ne răcorim vara aceasta la sibiu și în împrejurimiÎncă de la început această baie populară a fost proiectată pentru a oferi unui segment cât mai larg al populaţiei, acces la servicii considerate la acea vreme de lux.

Ștrand Vestala în Veștem. Intrarea va fi gratis pentru copiii cu vârsta sub 14 ani
La 7,5 km de Sibiu, în Veștem, puteți să vă bucurați de o zi călduroasă de vară, începând cu data de 1 iunie, la ștrandul Vestala. Anii trecuți ștrandul a fost mai mereu plin și toți s-au putut bucura de o baie pe cinste. În 2016, prețul biletelor a fost de luni până vineri, gratuit, iar sâmbăta și duminica, adulții plăteau 5 lei, iar copii 3 lei.
începe sezonul estival - în ce ștranduri și piscine ne răcorim vara aceasta la sibiu și în împrejurimiAnul acesta se va propune în ședința de Consiliu Local, ca persoanele care nu au împlinit 14 ani să beneficieze de intrare gratuită, iar cei care au peste 14 ani vor fi taxați cu 5 lei. Deocamdată aceasta este doar o propunere, care se va discuta vineri, 26 mai, în ședința de Consiliu Local.

Piscina Casa Soarelui
În localitatea Cisnădioara de lângă Sibiu, mai găsim un mic colțișor, unde ne putem răcorii și anume, la piscina Casa Soarelui. Acolo adulții vor achita 20 de lei bilet de intrare, iar copii 10 lei, asta dacă cei care vor să se refugieze nu sunt deja cazați. Piscina este de 10m/6m, adâncime 140-160 cm.
începe sezonul estival - în ce ștranduri și piscine ne răcorim vara aceasta la sibiu și în împrejurimiIntrarea se face pe bază de rezervare în prealabil.

Ștrand Măgura în Cisnădie
Spaţiu larg, piscine, iarbă verde, şezlonguri, tineret, te simți ca pe litoral. Este locul perfect în care să fugi de cotidian şi să uiţi de tine în piscină până seara. Anul trecut, sezonul de bălăceală s-a deschis în 25 iunie, sperăm că în acest an să fie cel puțin la fel. Prețul biletelor din 2016 au fost: 3 lei copiii, 6 lei adulții, 5 lei șezlongul și 5 lei umbrela. Cel mai probabil și în acest an, vor rămâne la fel.
începe sezonul estival - în ce ștranduri și piscine ne răcorim vara aceasta la sibiu și în împrejurimiAcestea sunt locurile pe care noi, le-am găsit potrivite și distractive pentru o zi călduroasă de vară. Dacă mai aveți și voi locuri de „bălăceală” preferate în Sibiu, spuneți-ne și nouă unde sunt ca să fugim alături de tine spre relaxare. Mai știi ștranduri sau piscine prin Sibiu? Pune un comentariu aici sau pe Facebook

 

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu