foto - liberalii sibieni au depus flori la statuia lui duca cu ocazia aniversării a 142 de ani ai pnl

La eveniment au participat președinta Consiliului Județean Sibiu, Daniela Cîmpean,  deputații Constantin Șovăială și Nicolae Neagu, consilieri locali și județeni, membri și simpatizanți ai PNL.

Președintele Organizației Municipale PNL Sibiu, Razvan Pop și-a îndemnat colegii de partid să fie mândri de ceea ce au realizat. “Cel mai vechi partid din lume nu este cu mult mai vechi decât PNL. La scară istorică, 100 de ani este nimic. Să fim mândri de ceea ce am făcut până acum și să punem cărămizi la fel de solide și de acum încolo. La multi ani, PNL!”
Președintele PNL Raluca Turcan a transmis un mesaj cu ocazia aniversării celui mai vechi partid din România. “PNL se apropie de un secol și jumătate de viață și, cu toate astea, continuă să întinerească.foto - liberalii sibieni au depus flori la statuia lui duca cu ocazia aniversării a 142 de ani ai pnl
PNL nu și-a schimbat esența: rămâne, de fapt, singura forță politică profund optimistă, singurul partid care crede cu adevărat în șansele și în capacitatea românilor de a-și construi un viitor modern, liber și democratic.
PNL a trecut prin momente și epoci de glorie și de persecuție. A trecut prin victorii superbe și înfrângeri dureroase. Mai ales la greu, liberalii au avut puterea de a se ridica și de a merge mai departe. Astăzi sărbătorim 142 de ani de viață politică liberală și știm că drumul pe care mergem e un drum corect pentru România ” a declarat președintele PNL, Raluca Turcan.

Ultima oră

Comentariul meu