update video – foto atac terorist la manchester în timpul unui concert ariana grande. sunt cel puțin 19 morți și 50 de răniți

Explozia a avut loc la finalul concertului Arianei Grande. Cel puțin 19 persoane au decedat, iar alte 50 au fost rănite. Autoritățile tratează atacul ca fiind unul teorist. Printre victime sunt și copii.

O explozie care a avut loc la Manchester Arena, după un concert al Arianei Grande, a provocat moartea a 19 persoane şi rănirea altor 50, anunţă BBC. Incidentul este tratat de poliţie ca un atentat terorist.
Cauza exploziei nu este cunoscută, dar incidentul este considerat unul terorist. Conform poliţiei, explozia a avut loc la ora locală 22:45, anunță News. “Putem confirma că a avut loc un incident în timp ce oamenii plecau de la concertul Arianei Grande”, anunţă pe Twitter reprezentanţii Manchester Arena.update video – foto atac terorist la manchester în timpul unui concert ariana grande. sunt cel puțin 19 morți și 50 de rănițiInformaţii încă neconfirmate sugerează că ar fi vorba despre un atacator sinucigaş.
Voluntarii şi paramedicii care au intervenit la faţa locului spun că rănile victimelor păreau făcute de schije.
A avut loc şi o explozie controlată, în zona Cathedral Garden, în jurul orei locale 1:32, ulterior poliţia anunţând că bagajul detonat nu era periculos.


De asemenea, pe reţelele de socializare sunt numeroase apeluri însoţite de fotografii ale celor care îşi caută rudele sau cunoscuţii.

https://youtu.be/FofXKzl0Vgw
Un martor a declarat pentru CNN că a auzit o explozie în timpce concertul se încheia. El a povestit că pe culoarul de ieşire era fum.

https://youtu.be/DUIlRLRzDkw

“A fost o explozie foarte puternică. Toată lumea a început să țipe şi să fugă. Erau oameni pe jos”, a spus el.

Ultima oră

Comentariul meu