magic sibiu încheie sezonul cu o victorie pe teren propriu

Magic Sibiu încheie sezonul competițional 2016-2017 cu o victorie, după ce a reușit să se impună duminică în partida cu ACS Agronomia 4Sports.

Baschetbaliștii sibieni au câștigat cu scorul de 76-72 (18-20, 18-19, 19-17, 21-16) în ultima partidă pe care au disputat-o în Liga 1.
Echipa antrenată de Bogdan Spînu a terminat ediția 2016-2017 a Ligii 1 cu o victorie pe teren propriu. După ce la jumătatea săptămânii au cedat duelul cu BC Athletic Constanța, jucătorii sibieni s-au mobilizat și au făcut un joc mai bun în meciul cu Agronomia.
„A fost un meci bun, jucătorii s-au mobilizat după ce am pierdut la Constanța și iată că am reușit să terminăm cu o impresie bună. A fost un meci echilibrat, iar pe final am reușit să ne desprindem și am câștigat la 4 puncte. Sunt mulțumit de felul în care a arătat jocul și îi felicit pe băieți”, a declarat antrenorul lui Magic Sibiu, Bogdan Spînu.
Cel mai bun jucător al lui Magic Sibiu în partida cu ACS Agronomia 4Sports a fost Traian Petru, care a totalizat 20 de puncte. Evoluții foarte bune au avut și Lukas Grecu (14 puncte) și Gerald Georgescu (12 puncte). Pentru Magic au mai înscris: Eduard Bălcescu 9 puncte, Flavius Cotrigășanu 7, Dragos Preda 6, Andrei Dinu 5, Alex Hulpuș 3.

Ultima oră

Comentariul meu