foto - primarii din tot județul s-au întâlnit luni la sediul prefecturii din sibiu

Luni la Instituția Prefectului – Județul Sibiu, a avut loc o ședință de lucru cu primarii unităților administrativ-teritoriale din județ și secretarii primăriilor, condusă de prefectul Lucian Radu.

Tema întâlnirii a fost organizarea și demararea procesului de operaționalizare a sistemelor informatice Registrul Agricol Național (RAN) și Registrul Electronic Național al Nomenclaturii Stradale (RENNS), implementate de Agenția Națională de Cadastru și Publicitate Imobiliară (ANCPI).
Înainte de a intra în detalii, directorul OJCPI Sibiu, a subliniat faptul că toate manualele de aplicație pentru cele două sisteme sunt publicate pe site-ul ANCPI, de unde pot fi descărcate cu ușurință de către fiecare reprezentant al primăriilor.
Registrul Agricol Național va asigura o evidență unitară a datelor din registrele agricole de la nivelul unităților administrativ-teritoriale de pe întreg teritoriul țării.
RENNS este un sistem informatic pentru gestiunea, evidența și consultarea la nivel național a nomenclaturii stradale, înregistrarea fiecărei adrese și asigurarea accesului oricărei instituții publce la un sistem unic de nomenclatură stradală.

Ultima oră

Comentariul meu