update - video foto accident pe goga. o mașină de poliție ce a intrat pe interzis s-a tamponat cu un taxi

Accident pe strada Octavian Goga din Sibiu la intersecția cu Mihail Sebastian, petrecut duminică seară. O mașină de poliție și un taxi sunt implicate. Doi agenți de poliție, șoferul de pe taxi și o femeie sunt ușor răniți.

UPDATE – Mașina de poliție a intrat pe interzis
Polițiștii au stabilit cauzele producerii accidentului de duminică seară de la intersecția străzilor Goga cu Mihail Sebastian. Se pare că mașina de poliție ce s-a tamponat cu taxi-ul mergea pe interzis. Agentul de poliție aflat la volan este acum cercetat disciplinar. Citește continuarea AICI pentru mai multe detalii.

ȘTIREA INIȚIALĂ
Din primele informații se pare că în mașina de poliție erau doi agenți, iar în taxi erau două persoane, respectiv șoferul și încă o femeie. Toți patru sunt ușor răniți. Mașina de poliție aparține celor de la Ordine Publică din cadrul Poliției Municipiului Sibiu. ”Deocamdată se face cercetare la fața locului pentru a se stabili exact cauzele producerii acestui accident”, a explicat pentru Ora de Sibiu, Luciana Lazăr, purtător de cuvânt IPJ Sibiu. La fața locului s-au sosit în zonă două ambulanțe. Traficul (ora 23.40) este afectat datorită acestui accident rutier. Mașina taxi este de la Taxi 924 Sibiu.
VEZI ȘI: Accidentul de pe Goga – Mașina de poliție ce s-a tamponat cu un taxi a intrat pe interzis

YouTube video

Foto: Info Trafic Jud. Sibiu

Ultima oră

Comentariul meu