weekend cu multe evenimente în sibiu - petreceri faine la cotton și super program de noaptea muzeelor

Și în acest weekend, avem o gamă variară de distracție atât pentru adulți cât și pentru copii. Puteți petrece în club, la film, la teatru sau aveți alternativa de a merge la expoziții inedite și la super evenimentul unde va concerta formația PHOENIX, „Noaptea muzeelor” . Nici cei mici nu vor fi neglijați, se vor putea distra, urmărind piese dedicate lor, la Teatrul Gong Sibiu.

Super program de Noaptea Muzeelor la Muzeul în Aer Liber din Sibiu
Directorul CNM Astra, Ciprian Ștefan, a prezentat, în direct pe Ora de Sibiu, detalii despre programul din Noaptea Muzeelor, eveniment ce are loc sâmbătă, 20 mai. Mai multe DETALII ȘI PROGRAM AICI.

Cel mai tare DJ de radio la platane în acest weekend la Cotton
Weekend plin de surprize la cel mai fain pub din oraș. Vineri seară sunteți așteptați la un dublu party, în pub și sus pe terasa Ursus Cotton Pub, ce se inaugurează oficial cu această ocazie. weekend cu multe evenimente în sibiu - petreceri faine la cotton și super program de noaptea muzeelorSâmbătă la platane vine Even Steven, DJ-ul ce electrizează serile cu muzica electro la Radio Impuls.
DETALII AICI.

YouTube video

Gardienii Galaxiei 2 și noul film Alien vor rula la Cinema Arta
Filme noi în program la Cinema Arta din Sibiu. Mult așteptatele producții Gardienii Galaxiei 2 și Alien: Covenant sunt în programul din perioada 19-25 mai.
weekend cu multe evenimente în sibiu - petreceri faine la cotton și super program de noaptea muzeelorProgramul filmelor AICI.

Piese noi în programul de la Teatrul Radu Stanca
Spectatorii se vor putea bucura în această lună și de două producții noi. Astfel, programul lunii mai debutează cu avanpremiera spectacolului „Rug”, în regia lui Armin Petras – duminică, 7 mai, de la ora 19:00, la TNRS.
weekend cu multe evenimente în sibiu - petreceri faine la cotton și super program de noaptea muzeelorMai multe detalii AICI.

Noi reprezentații și ateliere la Teatrul Gong
Cei mici vor putea vizita sâmbătă ,,atelierul meșterilit” de la ora 10:00 și de la ora 12:00 la Teatrul Gong din Sibiu. Vor mai putea viziona spectacolul de teatru „Greierele aproape faimos”, sâmbătă de la oreșe 18:00 și duminică de la orele 12:00.

Expoziții inedite
Sâmbătă și duminică puteți vizita: Expoziţia: Eroi, sfinți și oameni obișnuiți, de la ora 10:00 la Palatul Brukenthal, etj. II; Expoziție de excepție Muzeul de Artă Contemporană Sibiu (Str. Tribunei, Nr. 6), la ora 10:00, intitulată ” The gift”, Expoziţia: Secvențe din Transilvania secolului al XVIII-lea, de la ora 10:00 la Sala Multimedia, Casa Albastră; Expoziția „Lacrimile Cerului. Fecioarele înlăcrimate ale Transilvaniei” de la  ora 10:00, la grădinița numărul 15 din Sibiu; Expoziția „Zooming Franz Neuhauser”, care va avea loc zilnic, de la ora 10:00, la Palatul Brukenthal, Cabinetul de Stampe; Expoziția „Călătoria”, de la ora 10:00, sâmbătă și duminică la Casa Hermes; expoziția „Gușterița prin ochii paleontologului”, sâmbătă și duminică de la ora 10, la Muzeul de Istorie Naturală.

Ultima oră

Comentariul meu