video – weekend ’’letal’’ la cotton. cel mai tare dj de radio la platane și super party pe cea mai faină terasă din sibiu

Weekend plin de surprize la cel mai fain pub din oraș. Vineri seară sunteți așteptați la un dublu party, în pub și sus pe terasa ce se inaugurează oficial cu această ocazie. Sâmbătă la platane vine Even Steven, DJ-ul ce electrizează serile cu muzica electro la Radio Impuls.

Nu aveți nici o scuză dacă în acest weekend nu treceți pragul pub-ului Ursus Cotton, măcar pentru o seară. Cea mai frumoasă terasă din oraș vă așteaptă cu surpize odată cu deschiderea oficială. Vineri seară un DJ surpriză va întreține atmosfera până în zori. Cei ce vor să ’’deguste’’ rețeta de succes de jos din Pub, sunt așteptați la M.I.L.F party cu MC Ionu & DJ XTZ. Mai pe românește va fi o seară nebună cu petreceri demențiale, așa că tot ce trebuie să faceți este să vă rezervați o masă în pub sau pe terasă la telefon 0752.26.88.66.

Sâmbătă va fi ’’NEBUNIE’’ cum s-ar zice. Cu Even Steven
Ce care ’’mănâncă’’ muzică ce club ’’pe pâine’’ primesc o veste excelentă și pentru seara de sâmbătă de la Cotton. Dacă vreți să aveți parte de un party de ținut minte și de povestit multă vreme, trebuie să veniți în Pub-ul de pe Rațiu. La platane vine Even Steven, cel mai tare DJ care mixează pe la radiourile din România. Cu siguranță ai ascultat măcar odată mix-urile lui de la Radio Impuls, așa că hai să îl vezi și LIVE la treabă.video – weekend ’’letal’’ la cotton. cel mai tare dj de radio la platane și super party pe cea mai faină terasă din sibiuEven Steven și-a început cariera în urmă cu 14 ani și a devenit, treptat, unul dintre artiștii cu renume pe scena house. Clujeanul a urcat pe scenă alături de alți artiști importanți precum Vali Bărbulescu, Adrian Eftimie sau DJ Optik. În anii 2008 și 2009 Even Steven a avut parte de una dintre cele mai de succes perioade ale carierei sale muzicale. Atunci, a câștigat un concurs național dedicat DJ-ilor români, iar după ce a fost desemnat învingător, acesta a fost invitat la diferite posturi de radio pentru a mixa. Mai mult, din 2010 are propriul show de muzică house la Radio Impuls.

YouTube video

Ultima oră

Comentariul meu