video – finala orgolilor rănite. csu a învins oradea în primul duel de la sibiu

CSU Sibiu s-a impus joi seară acasă în fața propriilor fani cu 69-63 (19 – 14 15 – 16 18 – 21 17 – 12) în primul meci al finalei mici a Campionatului Național de baschet masculin. Chiar dacă partida a fost una disputată, ambele echipe au jucat mult sub potențialul arătat în acest play-off.

Chiar dacă toată lumea este dezamăgită de ratarea calificării în finala mare a play-off-ului, Sala Transilvania a fost plină la prima partidă din finala mică împotriva campioanei din sezonul trecut.
Sibienii și orădenii au oferit un spectacol baschetbalistic plăcut spectatorilor din tribune, iar elevii lui Dan Fleșeriu au avut inițiativa. Cooper a arătat o poftă nebună de joc, fiind de departe cel mai bun jucător sibian în această partidă, chiar dacă marcatorul serii a fost căpitanul Mijajlovic cu 20 de puncte. De partea cealaltă orădenii au avut în Barnette jucătorul cu cele mai multe puncte reușite, 13.
Campionii au avut o tresărire de orgoliu în sfertul patru și au fost la un pas să trimită meciul în prelungiri. CSU a gestionat mai bine finalul de meci și s-a impus cu 69-63, iar acum conduce cu 1-0 la scorul general. Meciul doi va avea loc în 22 mai, la Oradea, iar al treilea, dacă va mai fi nevoie, în 24 mai, la Sibiu.

CSU:
Davis 6, Hardy 4, Paliciuc 6, Popescu 6, Lalovic 10, Mijajlovic 20, Cooper 16.

Declarații după meci
Cristi Achim

Dan Fleșeriu

Vezi mai jos aspecte din timpul meciului
Sfertul 1

Sfertul 2

Sfertul 3

Sfertul 4

Foto: CSU Sibiu – Pagina Oficială de Facebook

Ultima oră

Comentariul meu