video foto s-a deschis sezonul de ''bălăceală'' la ocna sibiului. bilete de intrare mai ieftine și șezlonguri gratuite

Veste bună pentru cei ce vor să meargă la plajă pe ”Litoralul Ardealului”. S-a deschis sezonul de „bălăceală” în lacurile de la Ocna Sibiului. Până în data de 2 iunie, prețul biletului de intrare pentru adulți este de 10 lei, iar pentru cei care nu au împliniți 18 ani, vor intra gratuit. Șezlongurile vor fi gratis anul acesta.

Primarul din Ocna Sibiu, Predescu George – Claudiu, a anunțat deschiderea oficială a zonei de agrement pentru public. Până în 2 iunie, cei care nu ai împliniți 18 ani, vor intra gratuit, iar adulți vor scoate din buzunar suma de doar 10 lei. Tot în această perioadă, parcarea în cele două spaţii amenajate va fi gratuită.  Primarul stațiunii spune că în acest an, apa caldă de la dușuri va fi mai ușor accesibilă, în sensul că doritorii nu vor mai trebui să plătească fise pentru a face duș cu apă caldă deoarece va fi instalată încă o baterie. video foto s-a deschis sezonul de ''bălăceală'' la ocna sibiului. bilete de intrare mai ieftine și șezlonguri gratuite

Dacă în trecut, pentru un şezlong, se plătea 10 lei pe zi, iar pentru un duş cu apă caldă cumpărau un jeton care costa 2 lei, de acum înainte toate aceste facilităţi vor fi gratuite. În acest an toate lacurile vor fi funcționale chiar dacă încă se vor face amenajări, iar ca îmbunătățire, se va lucra mai intens la spațiile din jurul lacului Brâncoveanu.” Este un lac, care nu a prea fost căutat sau spațiul din jurul lui, nu a prea fost căutat de turiști și atunci încercam să-l amenajăm să le dăm un motiv să viziteze și acest lac mai mult.” explică George – Claudiu Predescu pentru Ora de Sibiu. video foto s-a deschis sezonul de ''bălăceală'' la ocna sibiului. bilete de intrare mai ieftine și șezlonguri gratuiteLacurile de la Ocna Sibiului sunt extrem de populare între sibieni şi nu numai. Apa sărată şi nămolul sunt folosite în tratamente reumatice, neuromotorice şi ginecologice. La Ocna Sibiului se tratează cu rezultate deosebite bolile aparatului locomotor, reumatismele degenerative cronice, preartrozele şi artrozele sau spondilozele. Urmăriți mai jos imagini de anul trecut cu două dintre lacurile de la Ocna Sibiului.

YouTube video

YouTube video

Ultima oră

Comentariul meu