protest al șoferilor împotriva calmatoarelor de trafic din cisnădie

Aproape 100 de șoferi și-au anunțat participarea la un protest cu claxonul împotriva instalării calmatoarelor de trafic în Cisnădie, calmatoare catalogate ca ’’opritoare distrugătoare de suspensii’’. Alte 100 de persoane sunt interesate să participe miercuri și joi la acest inedit protest.

Apariția calmatoarelor de trafic pe mai multe artere din Cisnădie a făcut ca nervi șoferilor să fie întinși la maxim. Instalarea acestora pe drumul ce leagă orașul de Tocile a stârnit un val de furie din partea celor de folosesc acest drum în fiecare zi. Apariția acestora într-o zonă în care sunt 2-3 case pare să fie o poveste ’’cusută cu ață albă’’. Și localnicii sunt deranjați de faptul că primăria a montat astfel de calmatoare în trafic în unele zone în care nu se impunea acest lucru.
Astfel a apărut ideea unui protest, iar la event-ul de pe Facebook și-au anunțat participarea în jur de 80 de șoferi, iar alte 100 de persoane s-au arătat interesate de acțiune. Mai exact în 17 și 18 mai între 7,30 și 17,30 șoferii sunt sfătuiți să, cităm, ’’prin claxoane prelungite la fiecare trecere peste opritoarele distrugătoare de suspensii din oraș’’. Mai mult cisnădienii inițiatori ai protestului vor și demisia șefului poliției locale pentru că, ’’ deşi are la dispoziţie sistemul de supraveghere “Big Brother” nu a fost în stare să-i identifice pe vitezomani’’.

Se dorește un marș joi prin oraș
Inițiatorii acestei forme de protest vor să organizeze joi și un marș prin oraș cu mașinile astfel. ’’Întâlnire între 17:30-18:00 în parcare la Sala Polivalentă apoi plecam la 18:00 fix pe traseul: Măgurii, oprire la Casa primarului Huja cu claxoane timp de un minut, Cetății, Unirii, Peny Market, Țesătorilor, Argintului, Casa primarului Huja și retur la Sala Polivalentă’’, propun aceștia.
Vă puteți alătura acțiunii de protest la link-ul: https://www.facebook.com/events/143277249546639
foto: Cisnădia Adevărată – Facebook

Ultima oră

Comentariul meu