psd sibiu după moartea lui morar: am pierdut un om de valoare. suntem alături de membrii familiei îndoliate

Organizația județeană a PSD Sibiu a transmis un mesaj public de condoleanțe după decesul fostului președinte al Consiliului Județean Sibiu, Constantin Morar.

Constantin Morar a fost membru marcant al PSD. Cel care a fost și președinte al Consiliului Județean Sibiu între 2001 și 2004 și a murit în noaptea de luni spre marți.
’’Cu profundă tristețe am primit vestea trecerii în neființă a fostului nostru coleg, Constantin Morar. Am pierdut un om de valoare, care a plecat către eternitate lăsând o profundă impresie în sufletele celor care au avut privilegiul să îl cunoască. Vom păstra cu respect și recunoștință în inimile noastre amintirea unui om care, o bună perioadă de timp ne-a fost alături, a luptat pentru aceleași idei ca și noi și și-a adus contribuția la dezvoltarea comunității din care a făcut parte. În aceste momente dureroase, suntem alături de membrii familiei îndoliate și ne oferim tot sprijinul pentru a-i ajuta să treacă peste aceste momente atât de dificile. Dumnezeu sa-l odihnească în rândul celor drepți!’’, se arată în mesajul de condoleanțe de la Organizația Județeană a PSD Sibiu.

Ultima oră

Comentariul meu