foto – un tir plin cu butelii a intrat într-o casă. trei locuințe evacuate

Intervenție dificilă luni seară pentru pompierii de la ISU Bistrița. Un TIR ce transporta butelii goale a intra într-un stâlp și apoi într-o casă de pe marginea drumului pe DN17.

Un TIR încărcat cu butelii goale a intrat într-o casă de pe marginea DN 17, din judeţul Bistriţa-Năsăud, după ce iniţial autovehiculul a ieşit de pe şosea şi a rupt un stâlp de electricitate. Pompierii care au intervenit la faţa locului au evacuat familiile din trei locuinţe, fără ca vreo persoană să fie rănită, anunță News. Accidentul a avut loc în localitatea bistriţeană Şieu Magheruş, după ce un TIR încărcat cu butelii goale a ieşit de pe şosea, a rupt un stâlp de electricitate şi s-a izbit de o casă.
În urma impactului, nu au fost persoane rănite, însă pompierii ajunşi la faţa locului au evacuat preventiv familiile din trei case – cea avariată şi alte două, precizează reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bistriţa-Năsăud. La faţa locului s-a intervenit o autospecială de stingere, una de descarcerare şi un echipaj de prim ajutor SMURD.

Ultima oră

Comentariul meu