exclusiv - polițiști sibieni chemați la parchet. cercetări într-un caz de divulgare de informații cu caracter personal
FOTO - adevarul.ro

Printre polițiștii invitați la audierile ce au loc marți dimineață la Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu, se numără și agentul Marian Răduinea (foto stânga), cel care a ajuns celebru pentru aparițiile sale în mass media locală și națională.

Mai multe persoane au fost invitate marți dimineață să meargă la Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu, pentru discuții și audieri într-un dosar în care procurorii anchetează divulgarea de informații cu caracter personal. Purtătorul de cuvânt al Parchetului, prim-procurorul Ioan Veștemean, a confirmat pentru Ora de Sibiu, că la sediul Parchetului au fost invitate mai multe persoane care ar avea legături cu acest dosar, printre care se numără și polițiști din cadrul IPJ Sibiu. ’’Acest dosar este încă în fază de cercetare. Au fost invitați la sediul Parchetului pentru discuții. E în fază incipientă. Deci e vorba de audieri, dar nu în sensul luați pe sus și aduși la Parchet. Nu în sensul acesta. Nu vă pot spune exact numărul de polițiști audiați’’, a explicat Veștemean pentru Ora de Sibiu.

Răduinea invitat și el la Parchet
Printre cei invitați la Parchet se numără și agentul de poliție Marian Răduinea, agent care a devenit cunoscut în ultimii ani și datorită aparițiilor din mass-media. Răduinea este cel care a avut un conflict în trafic și cu fostul arbitru internațional de fotbal, Laszlo Sajitos, în iunie 2016. El este agentul care a tras pe dreapta mai mulți polițiști și i-a amendat. Răduinea a mers și el marți dimineață la Parchet, pentru discuții în acest dosar. ’’Audierile efective vor fi spre finalul anchetei, când se va considera că se impune acest lucru’’, a mai declarat Veștemean. foto: Adevărul.ro

Ultima oră

Comentariul meu