vizită regală la sibiu – principesa margareta și principele radu vin pentru trei zile în oraș

Timp de trei zile cuplul ce reprezintă Casa Regală va fi prezent în Sibiu. Vizita are loc între 17 și 19 mai, iar alături de cei doi va fi prezentă și Principesa Muna al Hussein, mama suveranului hașemit al Iordaniei.

Altețele Lor Regale Principesa Moștenitoare Margareta și Principele Radu vor vizita municipiul Sibiu, în zilele de 17-19 mai 2017, pentru a fi alături de Alteța Sa Regală Principesa Muna al Hussein, mama suveranului hașemit al Iordaniei, anunță romaniaregala.ro.
În aceleași zile, Principesa Muna a Iordaniei efectuează o vizită oficială în țara noastră. La Sibiu, Alteța Sa Regală va deschide a IX-a ediție a Congresului de Medicină și Farmacie Româno-Iordanian și va primit titlul de Doctor Honoris Causa al Universității Lucian Blaga. Congresul se află sub Înaltul Patronaj al Principesei Muna. Începând din 20 mai, Alteța Sa Regală Principesa Muna va continua vizita în țara noastră cu o ședere privată la Familia Regală a României. Principesa Muna al Hussein a fost decorată la Castelul Peleș de către Majestatea Sa Regele cu Marea Cruce a Ordinului Coroana României în mai 2016.

Ultima oră

Comentariul meu