tânără de 17 ani, reținută pentru tâlhărie la sibiu. l-a descălțat pe un copil de 14 ani
FOTO - Arhivă

O adolescentă în vârstă de 17 ani a fost reținută pentru 24 de ore după ce i-a furat telefonul mobil unui copil de 14 ani. Mai mult i-a luat acestuia și încălțările din picioare și banii din buzunar.

În seara zilei de 14 mai, în jurul orei 20.00, Poliția Municipiului Sibiu a fost sesizată telefonic cu privire la faptul că un minor de 14 ani a fost victima unei infracțiuni comise cu violență.
În urma cercetărilor și investigațiilor efectuate, polițiștii Biroului Investigații Criminale Sibiu au stabilit faptul că minorul, în jurul orei 15.00, în timp ce se afla într-un apartament împreună cu alți tineri, a fost deposedat prin violență de telefonul mobil, pantofii sport cu care era încălţat şi suma de 45 lei. Autoarea acestei fapte fiind o tânără de 17 ani, din municipiul Sibiu.
În apartamentul respectiv a fost identificată tânăra bănuită de săvârșirea faptei, o parte din prejudiciu fiind recuperat, respectiv pantofii sport și telefonul mobil.
Tânăra este cercetată penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie, fiind reținută de polițiști pentru 24 de ore în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Sibiu, în cursul acestei zile urmând a fi prezentată instanței pentru luarea unei măsuri preventive. Foto: arhivă

Ultima oră

Comentariul meu