șoferiță fără permis la volan. a făcut accident pe strada ceaikovski din sibiu
Foto: Arhivă

În data de 14 mai, în jurul orei 17.00, polițiștii Biroului Rutier Sibiu au fost sesizați cu privire la producerea în municipiul Sibiu, pe strada Ceaikovski, a unui eveniment rutier soldat cu pagube materiale, existând suspiciunea că unul din conducătorii auto nu posedă permis de conducere.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii rutieri au constatat faptul că o femeie în vârstă de 24 de ani, fără a deține permis de conducere, a condus un autoturism, iar într-o parcare a acroșat o autoutilitară parcată.
În momentul producerii evenimentului rutier, în autoturism se afla și proprietarul acestuia, care cunoștea faptul că femeia nu posedă permis de conducere.
Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere (art. 335 alin. 1 cod penal) și încredinţarea unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere pentru conducerea pe drumurile publice unei persoane despre care ştie că se află în una dintre situaţiile prevăzute în alin. (1) (art. 335 alin. 3 cod penal). Foto: arhivă

Ultima oră

Comentariul meu