muzeul național brukenthal - program gratuit de vizitare în 18 și 20 mai

Joi, 18 mai, cu ocazia Zilei Internaționale a Muzeelor, toate sediile Muzeului Național Brukenthal vor fi deschise în regim gratuit de vizitare, orar 10:00 – 18:00 (ultima intrare 17:15).

Sâmbătă, 20 mai, cu ocazia Nopții Muzeelor, va fi deschis în regim gratuit de vizitare Palatul Brukenthal, orar 16:00 – 24:00 (ultima intrare 23:15). În data de 21 mai, expozițiile din Palatul Brukenthal vor fi închise.
Atât sâmbătă cât și duminică (20 și 21.05), celelalte sedii ale muzeului funcționează în program normal de vizitare.
’’Celor care nu au mai vizitat Palatul Brukenthal de la Noaptea Muzeelor 2015, le adresăm invitația de a vedea noile expoziții deschise la etajul I: atmosfera interioarelor de la sfârșitul sec. XVIII și începutul sec. XIX, sectoare tematice de prezentare a picturii europene – scena biblică și scena de război, precum și sectorul artei religioase în Transilvania.
Doar cu ocazia Nopții Muzeelor, traseul de vizitare va cuprinde, în avanpremieră, și sectoare aflate încă în proces de amenajare, ce urmează să intre în circuitul permanent din a doua jumătate a anului 2017: biblioteca și cabinetul de curiozități’’, se arată într-un comunicat remis către Ora de Sibiu.

Ultima oră

Comentariul meu