video - românia pe locul șapte la eurovision. portugalia a luat marele trofeu

Portugalia a impresionat atât juriile cât și publicul care a votat. Bulgaria s-a clasat pe doi, în timp ce Moldova a terminat concursul pe trei. România a ocupat locul șapte în clasamentul final.

România, reprezentată de Ilinca şi Alex Florea, cu piesa ”Yodel It!”, a ocupat poziţia a şaptea în clasamentul final Eurovision Song Contest 2017, cu 282 de puncte, iar Moldova, reprezentată de Sunstroke Project, cu melodia ”Hey Mamma”, a ocupat locul al treilea, cu 374 de puncte. Portugalia a câştigat finala, sâmbătă seară, cu melodia ”Amar Pelos Dois”, interpretată de Salvador Sobral, obţinând 758 de puncte, anunță news. video - românia pe locul șapte la eurovision. portugalia a luat marele trofeuReprezentanţii României au intrat în concurs pe cea de-a 20-a poziţie şi au interpretat melodia ”Yodel It!” fără greşeală. Momentul lor a fost completat de o grafică cu animaţii multicolore şi de prezenţa a două tunuri strălucitoare pe scenă. În timpul spectacolului, Alex Florea a urcat pe unul dintre cele două tunuri.
Ilinca a purtat o rochie roşie, scurtă, fără mâneci, în timp ce Alex Florea a avut o ţinută formată din pantaloni lungi negri şi o vestă neagră. Pe scenă s-a aflat şi fratele lui Alex Florea, Cristi Goaie, care a purtat o ţinută neagră şi i-a acompaniat pe cei doi concurenţi.video - românia pe locul șapte la eurovision. portugalia a luat marele trofeu
La finalul momentului lor, Alex Florea a surprins-o pe Ilinca sărutând-o pe obraz.

YouTube video

După votul juriilor, România se afla pe locul al 15-lea şi a primit din partea publicului 224 de puncte.
Salvador Sobral a interpretat melodia ”Amar Pelos Dois” pe scena mică, lăsând scena mare liberă, în spatele căreia a fost proiectată imaginea unei păduri în lumina lunii. Cântăreţul a fost înconjurat de public, care l-a susţinut cu lumini aprinse.

YouTube video

Ultima oră

Comentariul meu