handbal club sibiu întâlnește cs universitatea craiova pe teren propriu

Handbal Club Sibiu întâlnește duminică, 14 mai 2017, începând cu ora 17:00, în Sala Transilvania din Sibiu, CS Universitatea Craiova formație ce ocupă locul al 4-lea în clasamentul Diviziei A la handbal masculin. Partida face parte din etapa a XXIV-a a campionatului, penultima din acesta sezon.

In meciul tur craiovenii s-au impus cu scorul de 34:32 (18:13) dupa meci ce s-a decis in ultimul minut de joc.Echipa noastra vine dupa infrangerea din deplasarea de pe terenul liderului si a echipei ce sezonul viitor va evolua pe prima scena a handbalului romanesc – CS MINAUR BAIA MARE, scor 32:18 (18:8).

În sezonul precedent cele două echipe și-au împărțit victoriile. A fost 33 – 32 pentru HC Sibiu în turul campionatului, la Sibiu, craiovenii luandu-și revanța în retur cu scorul de 34 – 32. Cu siguranță că și în partida de duminică vom avea parte de un meci echilibrat dar și spectacolul având în vedere numărul mare de goluri marcate în partidele disputate între cele două oponente.

Accesul la această partidă se va face pe bază de bilet, acestea pot fi procurate cu 30 de minute înaintea startului partidei de la intrarea în Sala Transilvania. Prețului unui bilet este de 5 RON.

Ultima oră

Comentariul meu