evenimente atractive în acest weekend la sibiu

Și în acest weekend, avem o gama variată de evenimente atât pentru adulți cât și pentru copii. Puteți petrece în club, la film, la teatru sau aveți alternativa de a merge la expoziții inedite. Nici cei mici nu vor fi neglijați, se vor putea distra, urmărind piese dedicate lor, la Teatrul Gong Sibiu.

Super petreceri în Cotton Pub 
Dj XTZ, DJ Andu și MC Ionu sunt pregătiți să ofere încă o seară memorabilă la platane ”Man, i love Fridays” fiind deja o rețetă de succes care atrage weekend de weekend sute de sibieni și turiști în locația de pe Rațiu. Distracția continuă aici și sâmbătă seară, așa că aveți motive să vă rezervați din timp o masă în pub, la telefon 0752.268.866

evenimente atractive în acest weekend la sibiu

Filme faine la Cinema Arta
Dacă doriți să vă relaxați vizionând cele mai noi filme din cinematografe, puteți trece pe la Cinema Arta Sibiu.

evenimente atractive în acest weekend la sibiu

Întreg programul filmelor aici.

Piese noi în programul de la Teatrul Radu Stanca

Spectatorii se vor putea bucura în această lună și de două producții noi. Astfel, programul lunii mai debutează cu avanpremiera spectacolului „Rug”, în regia lui Armin Petras – duminică, 7 mai, de la ora 19:00, la TNRS.

evenimente atractive în acest weekend la sibiu
Mai multe detalii AICI.

Noi reprezentații și ateliere la Teatrul Gong
Cei mici vor putea vizita sâmbătă ,,atelierul de creat povești” de la ora 10:00 și de la ora 12:00 la Teatrul Gong din Sibiu. Vor mai putea viziona în premieră, spectacolul de teatru „Kinderzimmerzauberei (limba română: Magia din camera ta)” duminică, 14 mai, ora 11:00. Detalii aici.

evenimente atractive în acest weekend la sibiu

Pasionații de orientare turistică „convocați” la un concurs în Dumbrava Sibiului

Pădurea Dumbrava Sibiu, este gazda Concursului ,,Cărăbuș de mai”, organizat de Clubul de Turism Montan „Amicii Munților” Sibiu, în data de 14 mai 2017. Taxa de înscriere nu va fi percepută, iar limita de vârstă nu va fi impusă.

evenimente atractive în acest weekend la sibiu

Mai multe detalii aici.

Atelier de povești pentru consumatorii de droguri din Sibiu

Sâmbătă, 13 mai, între orele 10:00-16:00, în Sala de Consiliu a Bibliotecii Județene ASTRA Sibiu va fi organizat un atelier de digitalstorytelling destinat consumatorilor de droguri aflați în asistența Centrului de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Sibiu.

evenimente atractive în acest weekend la sibiu

Detalii aici. 

Lansare de carte – „Mistica rugăciunii și a revolverului” la Librăria Humanitas Constantin Noica

Vineri, 12 mai, de la ora 18:00, librăria Humanitas Constantin Noica vă învită la lansarea cărții ”Mistica rugăciunii și a revolverlui. Viata lui Corneliu Zelea Codreanu” de Tatiana Niculescu. Află totul aici.

Expoziții inedite
Sâmbătă și duminică puteți vizita: Expoziţia: Eroi, sfinți și oameni obișnuiți, de la ora 10:00 la Palatul Brukenthal, etj. II; Expoziție de excepție Muzeul de Artă Contemporană Sibiu (Str. Tribunei, Nr. 6), la ora 10:00, intitulată ” The gift”, Expoziţia: Secvențe din Transilvania secolului al XVIII-lea, de la ora 10:00 la Sala Multimedia, Casa Albastră; Expoziția „Lacrimile Cerului. Fecioarele înlăcrimate ale Transilvaniei” de la  ora 10:00, la grădinița numărul 15 din Sibiu; Expoziția „Zooming Franz Neuhauser”, care va avea loc zilnic, de la ora 10:00, la Palatul Brukenthal, Cabinetul de Stampe; Expoziția „Călătoria”, de la ora 10:00, sâmbătă și duminică la Casa Hermes; expoziția „Gușterița prin ochii paleontologului”, sâmbătă și duminică de la ora 10, la Muzeul de Istorie Naturală.

 

Ultima oră

Comentariul meu