Ziua Porților Deschise la Inspectoratul de Poliție Sibiu. Când puteți să mergeți

Inspectoratul de Poliție al Județului Sibiu, organizează evenimentul „Ziua Porților Deschise” pentru elevii sibieni, ce vor putea vizita și afla informații referitoare la ofertele educaționale  a Școlilor și Academiei de Poliție, în perioada 18 – 25 mai.

În zilele de 18 și 25 mai, în intervalul orar 11:00 – 14:00, Inspectoratul de Poliție al Județului Sibiu organizează evenimentul „Ziua Porților Deschise”.
Acest eveniment este organizat în contextul programului național „Școala Altfel” și oferă posibilitatea elevilor și cadrelor din unitățile de învățământ să includă în agenda activităților și Poliția Sibiu.
Însoțiți de polițiști, în cadrul Zilei Porților Deschise musafirii noștri vor putea vizita Centrul Operațional, Serviciul Criminalistic, vor face cunoștință cu o grupă de „mascați” ai Serviciului de Acțiuni Speciale și, nu in ultimul rând, cei interesați pot obține informații de la polițiștii de resurse umane referitoare la oferta educațională a Școlilor și Academiei de Poliție.
Pentru buna organizare a evenimentului le adresăm rugămintea unităților de învățământ interesate ca până la data de 15 mai, respectiv 22 mai, să trimită o scrisoare de intenție pe adresa de e-mail luciana.lazar@sb.politiaromana.ro în care vor preciza data la care vor vizita Inspectoratul de Poliție al Județului Sibiu, precum și tabelul cu numele elevilor participanți, se arată într-un comunicat remis către Ora de Sibiu.

Foto arhivă.

Ultima oră

Comentariul meu