concert de excepție la biblioteca județeana astra sibiu

Sala Festivă a Bibliotecii Județene ASTRA Sibiu a găzduit luni, 8 mai 2017, un concert de excepție, susținut de Ella Bokor, Rafael Butaur, Iulian Ochaescu, membri ai ansamblului cameral Ludens Piano Trio, iar invitat special a fost violistul Theodor Andreescu.

Publicul sibian a fost încântat de muzica clasică interpretată cu pasiune și o tehnică muzicală remarcabilă de către tinerii muziceni. Abordarealor, rigurasă și precisă, este însoțită de spontaneitatea și exuberanță.

Au dat culoare serii prin naturalețe, dar mai ales prin rafinamentul și entuziasmul cu care își aleg rutele muzicale, dovedind pe lângă talent, capacitatea de a transpune emoția, cu intensitate, în interpretare. Parcursul lor muzical este bine definit și curajos, reflectând tinerețea și dorința de a transmite permanent frumusețea inegalabilă a muzicii clasice.

Programul Rute Muzicale promovează muzica de cameră, creează un spațiu de expresie alternativ pentru noua generație de interpreți din România, încurajând, în mod dinamic, dialogul cultural între muzicieni și public.

Ultima oră

Comentariul meu