video - consiliul judeţean sibiu sprijină competiţia ciclistă criteriul primăverii. poftiți la înscrieri

Sâmbătă, 20 mai, sibienii sunt aşteptaţi la un concurs de biciclete organizat pe un traseu de 19 kilometri, care ar putea fi parcurs în aproximativ o oră. Este vorba despre competiția ciclistă Criteriul Primăverii, ediţia a V-a, eveniment inclus în Agenda sportivă a Județului Sibiu, pentru care Consiliul Judeţean Sibiu a alocat 14.000 lei din bugetul propriu.

Concursul de ciclism Criteriul Primăverii este o competiție sportivă de masă, organizată de Clubul Sportiv Aria pentru Sport, cu sprijinul Consiliului Județean Sibiu și al Asociației Judeţene de Turism Sibiu. Ca şi în anii anteriori, competiția își propune să reunească la start peste 400 de participanți sibieni din toate categoriile socio-profesionale şi de toate vârstele, începând de la 14 ani.
“Consiliul Judeţean Sibiu duce o politică continuă de dezvoltare a sportului de masă, subsumată ideii <<mişcare pentru sănătate>>. Vrem să încurajăm în acest sens practicarea sportului de cât mai mulţi dintre cetăţeni, pentru că sportul, mişcarea are un rol formativ şi educativ”, spune Daniela Cîmpean, preşedinta Consiliului Judeţean Sibiu, la rândul său o practicantă a ciclismului şi o promotoare a amenajării de piste pentru biciclişti.
Pentru a oferi o bună vizibilitate în rândul sibienilor, startul festiv al competiţiei se va da din faţa Stadionului Municipal, sâmbătă, 20 mai, ora 10:10. Plutonul se va deplasa, însoțit de o mașină a Serviciului Rutier din cadrul I.P.J. Sibiu, pe str.Titu Maiorescu – str. Octavian Goga – str. Bahluiului – str. Calea Dumbrăvii până la Hotelul Hilton. Startul tehnic este programat la ora 10:30 de la Hotelul Hilton. De aici plutonul se deplasează către Răşinari, pe drumul judeţean DJ 106 A, până în zona podului peste pârâul Şteaza, unde virează spre mănăstirea Răşinari. Aici va fi organizat un punct de alimentare cu apă. Traseul continuă spre Poplaca, pe drumul judeţean DJ 106 R, către Inspectoratul de Jandarmi Judeţean. În parcarea inspectoratului va avea loc Festivitatea de premiere, începând cu ora 12.
Înscrierile se pot face pe site-ul http://aria.com.ro/cp2017/
Urmăriți mai jos detalii oferite de președinta Consiliului Județean Sibiu, Daniela Cîmpean, în conferința de presă de miercuri despre acest subiect.

Ultima oră

Comentariul meu