video – sibiul ratează calificarea în finală după un sezon fabulos. cum s-a văzut meciul cu steaua în piața mică

CSU Sibiu a pierdut miercuri seară cu 81 – 63 (22 – 25 21 – 20 22 – 8 16 – 10) meciul patru al semifinalei cu Steaua și a ratat calificarea în finala campionatului. Chiar și așa echipa lui Dan Fleșeriu a reușit cel mai bun sezon din ultimii opt ani, într-o ediție de campionat extraordinară și cum rar ne-a fost dat să trăim.

Sibiul a jucat de la egal la egal cu Steaua doar jumătate din meciul de miercuri seară. Echipa lui Dan Fleșeriu a dominat jocul în primele 20 de minute și a avut avantaj la pauză 43-45, un avantaj care putea fi și mai mare dacă nu ratam așa de mult sub panoul advers. După pauza mare au urmat însă două sferturi de coșmar. Steliștii au fost peste tot pe teren și ne-au dominat la toate capitolele. Hardy, Popescu și Mijajlovic nu au mai reușit mare lucru sub panoul advers, iar în apărare lucrurile nu au mers nici acolo prea bine. Bucureștenii au marcat 37 de puncte în a II-a repriză în timp ce noi am strâns doar 18. În aceste condiții Steaua s-a impus cu 81-63 și a oprit Sibiul în drumul spre o finală în care nu am mai ajuns de 18 ani. CSU va juca acum finala mică a campionatului, acolo unde o să întâlnească învinsa dintre U Cluj și CSM Oradea. Deocamdată orădenii au egalat situația, scor 2-2, iar decisivul se dispută sâmbătă la Cluj.

video – sibiul ratează calificarea în finală după un sezon fabulos. cum s-a văzut meciul cu steaua în piața mică

CSU Sibiu:
Davis 11, Hardy 2, Dragoste 6, Paliciuc 6, Popescu 15, Lalovic 9, Mijajlovic 9, Cooper 4, Gheorghe 1.

Peste 500 de fani în Piața Mică
Ideea celor de la Asociația ’’Al 6-lea jucător’’ de a transmite meciul pe un ecran LED în Piața Mică s-a dovedit a fi una de succes. Peste 500 de suporteri au venit în centru pentru a vedea partida. Fanii au scandat numele grupării favorite de mai multe ori pe parcursul meciului și au avut puterea de a aplauda la final, chiar dacă Sibiul a pierdut calificarea în finala mare. Iată mai jos cum am trăit meciul alături de suporterii prezenți în Piața Mică.

foto: CSU Sibiu

Ultima oră

Comentariul meu

Publică