VIDEO – Aproape 100 de dosare depuse de cei care vor să vândă în Piața volantă Transilvania

Au mai rămas doar două zile pana pe data de 12 mai cănd va începe evaluarea dosarelor depuse de producători în vederea obținerii dreptului de comercializare în Piața Volantă Transilvania.

Conform noului regulament adoptat de Consiliul Județean în primăvara acestui an, dosarele se pot depune în continuare și după data de 12 mai și vor intra în evaluare în următoarea sesiune trimestrială din luna august.
Până acum au fost depuse peste 97 de dosare, iar 84 dintre deponenți provin din Județul Sibiu.
Dintre cei 97 de deponenți:
– 23 au depus pentru sectorul ”carne, lactate, oua”
– 54 ” legume/fructe, miere”
– 20 ”panificație băuturi, flori, meșteșugari”
Evaluarea dosarelor se face de către o comisie formată din 3 reprezentanți ai Consiliului Județean Sibiu și 1 reprezentant DSVSA.
Pana joi 18 mai se vor comunica numele producătorilor selectați astfel încât SÂMBĂTĂ 20 MAI SE VA LANSA Piața Volantă 2.0. Piața Volantă Transilvania 2.0 va arăta diferit, va funcționa pe baza unor proceduri clare și va încerca să fie o poartă către satele din Sibiu pentru turiști care o vor vizita. În acest sens ”sectorul Insula de promovare a tradițiilor va anima atmosfera și va crea posibilitatea primarilor din Sibiu să expună material inclusive gastronomice de interes pentru turiști.
Urmăriți mai jos detalii oferite de președintele Consiliului Județean Sibiu, Daniela Cîmpean, în conferința de presă de miercuri despre acest subiect.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. Mutarea pietei in parcare a fost o idee foarte neinspirata. Nu trebuie sa stai prea mult in zona sa observi cum parcarea a devenit mult mai greu de folosit. Singura cale de acces spre locurile din fata salii este chiar langa iesirea din parcare (unde cineva inteligent a plantatat si multe „galme”, numai el stie de ce. Bani?)