foto – poliția sibiu are nevoie de ajutor din partea cetățenilor pentru găsirea acestui hoț

IPJ Sibiu solicită sibienilor sprijin pentru identificarea bărbatului din fotografii. Acesta a intrat într-o grădiniță de pe Calea Cinsădiei și a încercat să fure banii dintr-un portmoneu. Cine îl recunoaște este rugat să sune la 0269/212260.

Inspectoratul de Poliție al Jud. Sibiu solicită sprijinul cetăţenilor în vederea identificării autorului unei tentative de furt dintr-o grădiniţă de pe raza municipiului Sibiu. În data de 6 martie, în jurul orei 11.15, o persoană necunoscută a pătruns în incinta unei grădiniţe situate în municipiul Sibiu, pe Calea Cisnădiei, de unde a încercat să sustragă banii dintr-un portmoneu aflat într-o geantă. O cameră de supraveghere montată în zonă surprinde în imagini persoana bănuită de săvârşirea faptei.foto – poliția sibiu are nevoie de ajutor din partea cetățenilor pentru găsirea acestui hoț
”Cetăţenii care pot oferi informaţii cu privire la această persoană sunt rugaţi să apeleze numărul de telefon fix 0269/212260”, se arată într-o informare remisă către Ora de Sibiu de IPJ Sibiu.

Ultima oră

Comentariul meu