foto – suntem aproape de o nouă tragedie la sibiu. se poate întâmpla oricând

Un imobil abandonat de pe strada Aleea Frații Buzești din Sibiu a devenit de câteva luni loc de pelerinaj atât pentru copii cât și pentru oameni ai străzii. Imobilul este destul de înalt și oricând se poate întâmpla o tragedie.

Mai mulți cititori Ora de Sibiu ne-au semnalat o problemă ce ar trebui să fie luată în serios de autoritățile locale. O clădire abandonată de pe Aleea Buzești este de ceva timp locul în care în fiecare după amiază și seară se strâng grupuri de copii și adolescenți. Oamenii străzii și-au făcut și ei un obicei în a petrece nopțile în această zonă. Pentru că numărul adolescenților care se urcă pe această clădire este din ce în ce mai mare, cititorii ne-au trimis fotografii și ne-au rugat să facem public ceea ce se întâmplă aici. ’’Nu e prima dată când văd copii pe această clădire și nu aș vrea să se întâmple ceva’’, ne-a mărtusit o cititoare. Femeia spune că întrunirile copiilor și adolescenților sunt aproape o obișnuință și că mulți vin acolo pentru a își face fotografii ’’selfie’’. foto – suntem aproape de o nouă tragedie la sibiu. se poate întâmpla oricând’’Clădirea e abandonată, iar poarta de acces este mereu deschisă. Vin mulți și fac fotografii și noaptea. Se văd blitz-urile când își fac poze’’, mai spune aceasta.

Pericol mare de accident
Chiar dacă nu s-a întâmplat nici un accident în zona acestei clădiri, faptul că oricine are acces pe ea este deosebit de grav. Reamintim că în 15 martie, o adolescentă a căzut de pe acoperișul unui bloc turn de pe Milea.

foto – suntem aproape de o nouă tragedie la sibiu. se poate întâmpla oricând
Foto – Facebook/Denisa Voilean

Anchetatorii au stabilit ulterior că fata s-ar fi aruncat intenționat de pe clădire. Citiți AICI detalii despre acest caz.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. Stiam ca acea cladire a fost cumparata de aceeasi persoana care a cumparat si langa parcul Sub Arini (langa UM). Proprietarul trebuie sa asigure paza locului pana reincepe santierul. Are cineva curaj sa ii spuna?