filmul printre credinciosi, mâine la astra film cinema

Filmul Printre credincioși arată cum o nouă generație de eextremiști este creată sistematic, copiii find îndoctrinați de la vârste fragede într-un sistem foarte bine pus la punct și complex. Filmul va fi poiectat la Astra Film Cinema, joi 11 mai, de la ora 19:00.

Familiile sărace din Pakistan, renunță la copii și îi trimit în așa-numitele medrese, pentru simplul motiv că sunt singurele care oferă invățământ gratuit, chiar dacă ”invătământ„ este mult spus. Educația este bazată doar pe învătarea pe dinafară a literei Coranului. Tot ce cade în afara cărții sfinte e interzis: televizorul, filmul, alte cărți, inclusiv cărțile pentru copii și adolescenți, jocurile de orice fel.

În acest vid de putere, niciunul dintre lideri nu pot sau doresc să fie salvatori, lăsând populația vulnerabilă la credințe fanatice.

Prețul unui bilet este de 6 lei. Biletele se pun în vânzare cu 30 de minute înaintea începerii proiecției la Astra Film Cinema (Piața Mică 11, Sibiu). Mai multe informații la tel: 0751.166.516

 

Ultima oră

Comentariul meu