veste proasta de la meteorologi - frig, brumă și ploi în următoarele zile

Administrația Națională de Meteorologie a anuntaț că vremea va deveni deosebit de rece, de marți până la sfârșitul saptămâni, în aproape toată țara. Ploi torențiale, descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului, iar burma își va face și ea prezenta în aproape toată țara.

Potrivit informării transmise de ANM, de marţi după-amiază va ploua în sudul, sud-estul şi centrul ţării, iar în zona Carpaţilor Orientali şi Meridionali, îndeosebi la altitudini mari, vor fi precipitaţii mixte, informează news.ro

Ploile vor avea mai ales caracter de aversă și vor fi perioade de timp în care descărcările electrice, intensificările de scurtă durată ale vântului și, posibil, grindina își va face prezenta. Cantițările de apă vor depăși local 15 litri pe metru pătrat, iar în unele zone, 25-30 l/mp.

Începând de astăzi, vremea va deveni deosebit de rece pentru acestă periodată, iar în cursul dimineților, în special a celei de joi, se va produce brumă, local în nord-vest, centru și nord și pe spații mai restrânse în restul tării, cu precedere în zonele de deal.

Ultima oră

Comentariul meu