tânăr reținut de poliție după ce a fost implicat într-un accident la sibiu

Un tânăr din Sibiu a fost reținut luni pentru 24 de ore după ce a fost implicat într-o tamponare, iar polițiștii rutieri au constatat că nu deținea permis de conducere.

În data de 8 mai, în jurul orei 10.30, pe str. Ghe. Asachi din municipiul Sibiu s-a produs un eveniment rutier soldat cu pagube materiale, la fața locului fiind solicitat un echipaj al Biroului Rutier Sibiu.
Polițiștii rutieri au constatat faptul că evenimentul rutier s-a produs pe fondul neacordării de prioritate auto, iar tânărul care a încălcat această regulă are 18 ani și conducea autoturismul fără a deține permis de conducere pentru nici un vehicul.
Tânărul a fost reținut pentru 24 de ore în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Sibiu, urmând a fi prezentat în cursul acestei zile Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu cu propunere de luare a măsurii controlului judiciar, fiind cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui autoturism de către o persoană care nu posedă permis. Foto: arhivă

Ultima oră

Comentariul meu