sibian cercetat penal pentru fals în declarații. a mințit pentru că nu avea permis de conducere
Foto Arhivă

Un bărbat în vârstă de 48 de ani din Sibiu este cercetat pentru fals în declarații și conducere fără permis auto. Acesta a lovit o mașină parcată pe Iorga și a fugit de la fața locului. Câteva zile mai târziu polițiștii l-au identificat și l-au chemat să dea declarații. Inițial a negat că el ar fi autorul accidentului, după care s-a răzgândit.

În data de 8 mai, în continuarea activităților specifice privind un eveniment rutier soldat cu pagube materiale sesizat în data de 29.04.2017 și rămas cu autor necunoscut, polițiștii Biroului Rutier Sibiu s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că un sibian a săvârșit infracțiunea de fals în declarații în momentul în care a fost invitat la sediul Biroului Rutier Sibiu pentru a oferi informații cu privire la eveniment. În fapt, în data de 29 aprilie, pe str. Nicolae Iorga din municipiul Sibiu a fost avariat un autoturism parcat. În urma cercetărilor efectuate de către polițiștii rutieri a fost identificat autoturismul bănuit că ar fi tamponat mașina parcată, astfel că în data de data de 3 mai, proprietarul acesteia, un sibian în vârstă de 48 de ani, a fost invitat la sediul Biroului Rutier Sibiu. În fața polițiștilor, sibianul a declarat necorespunzător adevărul în vederea producerii unei consecințe juridice pentru sine, consemnând faptul că la data respectivă nu a condus autoturismul și nu a fost implicat în nici un accident rutier soldat cu pagube materiale, precizând însă că va indica persoana care l-a condus.
Ieri, 8 mai, sibianul a revenit și a recunoscut că el a condus mașina și a fost implicat în respectiva tamponare. Sibianul nu deține permis de conducere, fiind cercetat penal în alte două dosare privind săvârșirea infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui autoturism de către o persoană care nu posedă permis, fapte constatate de polițiștii rutieri în data de 03.02.2016 și 18.02.2016. În continuare sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de fals în declarații și conducere pe drumurile publice a unui autoturism de către o persoană care nu posedă permis de conducere. Polițiștii Biroului Rutier Sibiu continuă cercetările. Foto: arhivă

Ultima oră

Comentariul meu