premiu important pentru ansamblul ”alunelu” de la centrul școlar de educație incluzivă turnu roșu

Copiii care fac parte din acest ansamblu au reușit să se claseze pe locul II , în cadrul Concursului “Împreună prin artă” de la Miercurea Ciuc, la finele săptămânii trecute.

Ansamblul “Alunelu`” de la Centrul Școlar de Educație Incluzivă Turnu Roșu alături de elevi de la Școala Gimnazială Matei Basarab din Turnu Roșu și Liceul de Artă Sibiu- premiat cu locul II la Miercurea-Ciuc,jud.Harghita, vineri 5 mai 2017, în cadrul Concursului Regional/Interjudețean Strategia Națională de Acțiune Comunitara -S.N.A.C. România desfășurat sub egida “Împreună prin artă”-ediția 2017.
Nota specifică a acestei competiții este dată de faptul că fiecare echipă este formată în mod egal din elevi voluntari proveniți din unități de învățământ care derulează parteneriate în cadrul Strategiei Naționale de Acțiune Comunitară -S.N.A.C. România și elevi beneficiari, cu cerințe educaționale speciale. Concursul a fost un regal de prietenie și de curaj, a demonstrat din nou că ÎMPREUNĂ putem schimba LUMEA, putem crea emoții pozitive, putem simți la fel.premiu important pentru ansamblul ”alunelu” de la centrul școlar de educație incluzivă turnu roșu
În spatele acestor momente de succes se află multe, foarte multe ore de muncă atât din partea elevilor, dar și din partea profesorilor coordonatori. ”Felicit pe această cale elevii Ansamblului “Alunelu`”, dar și pe doamna prof.Eleonora Simea-sufletul ansamblului, fără de care acest success,dar și multe altele n-ar fi avut loc”, spune Mihaela Miron, director la Centrul Școlar de Educație Incluzivă Turnu Roșu.

Ultima oră

Comentariul meu