grevă miercuri la garda de mediu în sibiu. nu se lucrează timp de două ore

Angajații Gardei de Mediu din Sibiu vor fi miercuri în grevă de avertisment. Între orele 14.00 – 16.00 angajații instituției nu vor lucra, principala nemulțumire fiind legată de faptul cu nu le-au fost majorate salariile.

Angajaţii Gărzilor de Mediu din toată ţara vor fi în grevă de avertisment, miercuri, între orele 14.00 şi 16.00, interval în care oamenii vor ieşi în faţa unităţilor, nu vor face controale şi nici nu vor lucra cu publicul. Oamenii sunt nemulţumiţi că nu le-au fost majorate salariile, astfel încât acestea să ajungă la nivelul celor ale angajaţilor Gărzii Forestiere, aşa cum a promis ministrul Mediului. Preşedintele Sindicatului Naţional al Gărzii de Mediu, Valentin Neagoe, arată, într-un comunicat de presă, că miercuri, între orele 14.00 şi 16.00, angajaţii structurilor din ţară vor fi în grevă de avertisment.
“Doamna Graţiela Leocadia Gavrilescu, ministrul Mediului, a promis că susţine egalizarea salariilor, aşa cum este normal şi corect, între salariaţii Gărzii de Mediu şi cei ai Gărzii Forestiere, având deopotrivă atribuţii de monitorizare, inspecţie şi control. Deoarece până la această dată nu s-a materializat această promisiune şi gravă disfuncţionalitate la nivelul Ministerului Mediului, Biroul Executiv al Sindicatului Naţional al Gărzii de Mediu a hotărât declanşarea grevei de avertisment, în 26 aprilie, între orele 14.00 – 16.00”, se arată în informarea transmisă de Sindicatul Naţional al Gărzii de Mediu.

Ultima oră

Comentariul meu